Здравство

ЈЗУ Универзитетски Стоматолошки Клинички центар Св.Пантелејмон

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3299000

 

Хирургија-Ургентен центар

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147238

 

КАРИЛ-Клиника за анестезија, реанимација и интензивно лекување

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147039

 

Институт за Клиничка биохемија

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје

 

Мајчин Дом-Ортопедска клиника

Васко Карангелески б.б.

Општина: Град Скопје
02 3147002

 

Кардиологија-Дневна Болница

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147017

 

Европска очна болница

Сремски фронт 1

Општина: Град Скопје
02 2050999

 

Систина Нефроплус -дирекција

Скупи 3-А

Општина: Град Скопје
02 3099593

 

Институт за белодробни заболувања кај децата

Над нас.Козле б.б.

Општина: Град Скопје
02 3091088

 

Филип Втори

бул.Илинден б.б., Воена Болница

Општина: Град Скопје
02 15777

 

Клинички центар-Централа

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 3147147

 

Институт за јавно здравје 50-та Дивизија 6

Општина: Град Скопје
02 3125044

 

Јавна установа од областа на 11то за потребите на клиниките

Мајка Тереза 17 (Водњанска)

Општина: Град Скопје
02 316464

 

Градска општа болница 8-ми Септември

Париска б.б.

Општина: Град Скопје
02 3087400

 

Специјална болница за хируршки 11-ти Октомври 53 Св.Наум Охридски

11-ти Октомври 53

Општина: Град Скопје
02 3235050

 

Гинеколошко акушерска болница-Чаир

Дижонска б.б.

Општина: Град Скопје
02 2600801

 

Прва приватна општа болница-Ремедика

16-та Македонска Бригада 18

Општина: Град Скопје
02 2603101

 

Клиничка болница Аџибадем – Систина

Скупи 5-а

Општина: Град Скопје
02 3099500

 

Систина Офталмологија

Скупи 5-а

Општина: Град Скопје
070 351008

ПОКАНА за презентација на стратешките цели од Регионалната Стратегија за иновациии и приоритетите за регионални иновации и иновативниот потенцијал на регионот

Во рамките на проектот” Одржлив и инклузивен  регионален економски развој во Македониja” спроведуван  од страна на ГИЗ (Германско друштво за меѓународна соработка) беше подготвена Регионална  Стратегија за иновации.  Изработката на регионалните стратегии за иновации има за цел стимулација на иновациите, претприемништвотои подобра искористеност на иновативниот потенцијал на регионите преку зајакнување на соработката помеѓу истражувачките центри и бизнис заедницата, фокусирајќи се на развојот на ...

Прочитај повеќе...

Информации за бизнис центарот

 Регионален Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Скопскиот регион (РБЦ-СПР) претставува механизам кој ги вклучува јавниот, приватниот и невладиниот сектор во заедничка акција за севкупен регионален економски развој. Вака поставениот механизам ќе биде неформално тело воспоставено согласно Законот за рамномерен развој, поддржано од Советот за развој на Скопски плански регион односно 17 општини ...

Прочитај повеќе...

Post with Google Map

Diam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nulla nunc porta lorem, nascetur pede massa mauris lectus lectus, in magnis, praesent turpis. Ut wisi luctus ullamcorper. Et ullamcorper sollicitudin elit odio consequat mauris, wisi velit tortor semper vel feugiat dui, ultricies lacus. Congue mattis luctus, quam orci mi semper ligula eu dui, purus etiam ...

Прочитај повеќе...

Post with SoundCloud

Diam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nulla nunc porta lorem, nascetur pede massa mauris lectus lectus, in magnis, praesent turpis. Ut wisi luctus ullamcorper. Et ullamcorper sollicitudin elit odio consequat mauris, wisi velit tortor semper vel feugiat dui, ultricies lacus. Congue mattis luctus, quam orci mi semper ligula eu dui, purus etiam ...

Прочитај повеќе...

Post with Image + Lightbox

Diam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nulla nunc porta lorem, nascetur pede massa mauris lectus lectus, in magnis, praesent turpis. Ut wisi luctus ullamcorper. Et ullamcorper sollicitudin elit odio consequat mauris, wisi velit tortor semper vel feugiat dui, ultricies lacus. Congue mattis luctus, quam orci mi semper ligula eu dui, purus etiam ...

Прочитај повеќе...

Post With Video

Diam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nulla nunc porta lorem, nascetur pede massa mauris lectus lectus, in magnis, praesent turpis. Ut wisi luctus ullamcorper. Et ullamcorper sollicitudin elit odio consequat mauris, wisi velit tortor semper vel feugiat dui, ultricies lacus. Congue mattis luctus, quam orci mi semper ligula eu dui, purus etiam ...

Прочитај повеќе...

Maecenas mattis, tortor ut posuere aliquam

Diam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nulla nunc porta lorem, nascetur pede massa mauris lectus lectus, in magnis, praesent turpis. Ut wisi luctus ullamcorper. Et ullamcorper sollicitudin elit odio consequat mauris, wisi velit tortor semper vel feugiat dui, ultricies lacus. Congue mattis luctus, quam orci mi semper ligula eu dui, purus etiam ...

Прочитај повеќе...

Elementum mauris aliquam ut

Diam wisi quam lorem vestibulum nec nibh, sollicitudin volutpat at libero litora, non adipiscing. Nulla nunc porta lorem, nascetur pede massa mauris lectus lectus, in magnis, praesent turpis. Ut wisi luctus ullamcorper. Et ullamcorper sollicitudin elit odio consequat mauris, wisi velit tortor semper vel feugiat dui, ultricies lacus. Congue mattis luctus, quam orci mi semper ligula eu dui, purus etiam ...

Прочитај повеќе...