Финансии и осигурување

Глобален еколошки фонд-Програма за мали грантови
ГЛОБАЛЕН ЕКОЛ.ФОНД-ПРОГРАМА ЗА МАЛИ ГРАНТОВИ ЗА МАКЕДОНИЈА

Мајка Тереза 15/6 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3109956
info@gefsgpmacedonia.org.mk
4030005576840
Златко Самарџиев

 

Стопанска банка АД-Скопје-Бит пазар
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков 61-а
Скопје
Општина: Чаир
(02)3231128
svetlomira.petreska.jovanovska@stb.com.mk
4030996116744
Светломира Петреска-Јовановска

 

Комерцијална банка-Чешма
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Христо Татарчев 1 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2720274
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Водњанска
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Мајка Тереза 50 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3176260
contact@kb.com.mk

 

Уника осигурување
УНИКА А.Д. – Скопје

Џон Кенеди 27/3
Скопје
Општина: Чаир
(02)2621211
info@uniqa.mk
4030004518463

 

ТТК Банка – Централа
ТТК БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Народен Фронт 19-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3290691
ttk@ttk.com.mk

Драгољуб Арсовски

 

ПроКредит Банка-Скопје1
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3219950
infosk1@procreditbank.com.mk

Предраг Милошевски

 

Комерцијална банка-Расадник
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Христо Татарчев 47-б лам.2 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2720050
contact@kb.com.mk

 

Стопанска банка АД-Скопје-6
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Христијан Тодоровски 2 5
Скопје
Општина: Чаир
(02)2614404
jeton.murtezani@stb.com.mk
4030996116744
Јетон Муртезани

 

Винер осигурување – 1
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

М.Т.Гологанов 28/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3256731
skopje-centar@winner.mk
4030002461200
Игор Петрески

 

Стопанска банка АД-Скопје-4
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

4 54
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2051055
elena.domazetovska@stb.com.mk
4030996116744
Елена Домазетовска-Тапанџиоска

 

ПроКредит Банка-Бизнис 1
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Јуриј Гагарин 17
Скопје
Општина: Карпош
(02)3097500
infobc@procreditbank.com.mk

Ненад Плазибат

 

Еуростандард банка
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 26-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3221003

4030001419723

 

ТТК Банка – 3
ТТК БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 26-2/4
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403329
ttk@ttk.com.mk

 

НЛБ Тутунска банка-улица Македонија
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Македонија 45
Скопје
Општина: Центар
(02)3203193
tb.ulicamakedonija@tb.com.mk
4030993191133
Даниел Николов

 

Подружница на Кроација Осигурување – Неживот во Скопје
КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ А.Д. СКОПЈЕ

2-ра Македонска бригада 16/5
Скопје
Општина: Бутел
(02)2611985
nadezda.stojanovska@crosig.mk
4080009502945

 

Еуростандард банка – Централа
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Никола Кљусев 2 (27-ми Март)
Скопје
Општина: Центар
(02)3249437
info@eurostandard.com.mk
4030001419723
Николче Петкоски

 

Алфа Банка-3
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 113-а
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403435
aerodrom@alphabank.com.mk

Дејан Ристовски

 

Алфа Банка-Буњаковец
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 25
Скопје
Општина: Центар
(02)3290309
bunjakovec@alphabank.com.mk

Елица Василевска

 

Шпаркасе Банка-Автокоманда
шПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

Трифун Хаџи Јанев 3
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3173593
contact@sparkasse.mk
4030993261735

 

Охридска банка – 7
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

Трифун Хаџи Јанев 10
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3172270
obinfo@ob.com.mk
4020995106987

 

Стопанска банка АД-Скопје-Макпетрол
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 4 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3112904
makpetrol@stb.com.mk
4030996116744
Павлина Божиновска

 

Иново Статус Друштво
ИНОВО СТАТУС А.Д. СКОПЈЕ

Македонија 27-2/13
Скопје
Општина: Центар
(02)3298674
info@innovostatus.com.mk
4030007644338
Миа Зографска

 

Евроинс осигурување – Агенција Палома Бјанка
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Даме Груев 14-б
Скопје
Општина: Центар
(02)3217355
s.dojcinoski@euroins.com.mk
4030995100259
Сашо Дојчиновски

 

Македонска Банка за поддршка на развојот
МАКЕДОНСКА БАНКА ЗА ПОДДРШКА НА РАЗВОЈОТ А.Д. СКОПЈЕ

Димитрија Чуповски 26, п.фах 379 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3115844
info@mbdp.com.mk
4030998350604
Драган Мартиновски

 

Стопанска банка АД-Скопје-Топанско Поле
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Георги Попхристов 4 лок.3
Скопје
Општина: Чаир
(02)2613995
emilija.angelovska@stb.com.mk
4030996116744
Емилија Анѓеловска

 

Стопанска банка АД-Скопје-ГТЦ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

11-ти Октомври 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3295134
biljana.simonovska@stb.com.mk
4030996116744
Билјана Симоновска Стефановска

 

Стопанска банка АД-Скопје-Веропулус
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

М.Т.Гологанов 76
Скопје
Општина: Карпош
(02)3070316
meri.karovska@stb.com.mk
4030996116744

 

Стопанска банка АД-Скопје-Автокоманда
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Јани Лукровски 5
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3171366
daniela.isailovski@stb.com.mk
4030996116744
Данијела Исаиловски

 

Стопанска банка АД-Скопје-Порта Влае
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

4 1-б/1-1 лок.12
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2040632
biljana.trajkovska3@stb.com.mk
4030996116744
Билјана Трајковска

 

Стопанска банка АД-Скопје-Јане Сандански
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 24
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2452187
jelica.ristoska@stb.com.mk
4030996116744
Јелица Чаловска

 

Стопанска банка АД-Скопје- Алуминка
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 70-б
Скопје
Општина: Центар
(02)3074338
ivan.georgievski@stb.com.mk
4030996116744
Иван Георгиевски

 

Стопанска банка АД-Скопје-Персонална благајна
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

11-ти Октомври 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3295552
sbank@stb.com.mk
4030996116744

 

Стопанска банка АД-Скопје-Клинички 1
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Мајка Тереза 20 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3223047
sbank@stb.com.mk
4030996116744
Наташа Петровска

 

Алфа Банка-Автокоманда
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Трифун Хаџи Јанев кула 3
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3175548
avtokomanda@alphabank.com.mk

Бобан Стојановиќ

 

Алфа Банка-Влае
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 155 К-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)2050083
vlae@alphabank.com.mk

Димитар Ризов

 

Стопанска банка АД-Скопје-Мајка Тереза
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Македонија 16
Скопје
Општина: Центар
(02)3114041
martina.stojmenovskai@stb.com.mk
4030996116744
Мартина Стојменовска

 

Комерцијална банка-Кјуби
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

11-ти Октомври 25
Скопје
Општина: Центар
(02)3220739
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-МВР
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3161939
contact@kb.com.mk

 

Хоризонти
КАТОЛИЧКИ СЛУЖБИ ЗА ПОМОШ ЦРС СКОПЈЕ

Гарибалди 25
Скопје
Општина: Шуто Оризари
(02)2651269
sutkareferenti@horizonti.org.mk
4030994374894
Васил Давалиев

 

Свот
СВОТ Д.О.О. СКОПЈЕ

Св. Наум Охридски 50 (Наум Охридски)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3112426
contact@swot.com.mk
4030004504918
Марко Радоњиќ

 

ПроКредит Банка-Централа
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 109-а
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3219900
info@procreditbank.com.mk

Јованка Јолеска Поповска

 

Халкбанк-1
ХАЛКБАНК АД Скопје

11-ти Октомври 8
Скопје
Општина: Центар
(02)3122350
branchsobranieskopje@halkbank.mk

 

Охридска банка – Капиштец
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

Народен Фронт 19
Скопје
Општина: Центар
(02)3222902
obinfo@ob.com.mk
4020995106987
Горан Марковски

 

Централна Кооперативна Банка-дирекција
ЦКБ АД Скопје

Национална Арена Филип втори б.б.(Градски Стадион б.б.)
Скопје
Општина: Центар
(02)3249325
info@ccbank.mk
4030993182959
Неделин Валчев

 

Фонд за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија (Фонд за ПИОМ)
ФОНД НА ПЕНЗИНСКО И ИНВАЛИДСКО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА

Владимир Комаров 11
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3250100
info@piom.com.mk
4030992242699
Беким Незири

 

Халкбанк-ТЦ Рамстор
ЗИРААТ БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј б.б. (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3213676
sub-branchramstoreskopje@halkbank.mk
4030999354646
Трухан Адеми

 

ММФ-Меѓународен монетарен фонд
МЕЃУНАРОДЕН МОНЕТАРЕН ФОНД

бул.К.Ј.Питу 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3121034
imfmkd@unet.com.mk
4030999357734
Александер Тиман

 

Осигурителна полиса-дирекција
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Св.Климент Охридски 26
Скопје
Општина: Центар
(02)3244610
info@insurancepolicy.com.mk
4030005548374
Владимир Тошески

 

Осигурителна полиса-3
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 24-1/3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403191
aerodrom@insurancepolicy.com.mk
4030005548374

 

Евроинс осигурување-Агенција 5
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Михаил Чаков 4 лок.13
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2779323
m.jovic@euroins.com.mk
4030995100259

 

Народна банка на Република Македонија НБРМ
НАРОДНА БАНКА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

бул.К.Ј.Питу 1
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3108108
governorsoffice@nbrm.gov.mk
4030992254867
Димитар Богов

 

НЛБ Тутунска банка-Дирекција
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Мајка Тереза 1 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)15600
tb.direkcija@tb.com.mk
4030993191133
Ѓорги Јанчевски

 

Уни Банка-дирекција
УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Максим Горки 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3111111
info@unibank.com.mk

Јордан Скорчев

 

Уни Банка
УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Христо Татарчев 2 лок.5 и 6 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2720080
kiselavoda@unibank.com.mk

Ана Митровска

 

Стопанска Банка АД-Скопје-Драчево
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Иван Хаџиниколов 95 (Ратко Митровиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2792123
svetlana.janakiev@stb.com.mk
4030996116744
Светлана Ѓоргиева

 

Еуростандард банка
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.К.Ј.Питу 28-2 локал 6 и 7
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2401225

4030001419723

 

Уни Банка
УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

ДТЦ Мавровка лок.9
Скопје
Општина: Чаир
(02)3224604
mavrovka@unibank.com.mk

Ирена Милошевска

 

Осигурителна полиса-1
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

Димитрија Чуповски 24-б (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3215145
info@insurancepolicy.com.mk
4030005548374
Владимир Тошевски

 

НЛБ Тутунска банка-Стара Чаршија
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Битпазарска 58
Скопје
Општина: Чаир
(02)3293053
tb.stara_carsija@tb.com.mk
4030993191133
Аргент Таипи

 

Халкбанк-1
ХАЛКБАНК АД Скопје

Максим Горки 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3214120
halkbank@halkbank.mk

 

Комерцијална банка-Влае
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

4 1 лок.4
Скопје
Општина: Карпош
(02)2044060

 

Комерцијална банка-ТЦ Буњаковец
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 27-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3228516
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-8
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

8ска б.б. лок.147
Скопје
Општина: Бутел
(02)2622335
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Автокоманда
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

16-та Македонска бригада 2-а
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3173231
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Капиштец
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Јуриј Гагарин 17
Скопје
Општина: Карпош
(02)3080461
contact@kb.com.mk

 

НЛБ Тутунска банка-3
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 26/9
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403627
tb.aerodrom@tb.com.mk
4030993191133
Игор Кацарски

 

ТТК Банка – Автокоманда
ТТК БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

16-та Македонска бригада 2/3 лок.1,2
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3109106
ttk@ttk.com.mk

 

Стопанска банка АД-Скопје-Централа
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

11-ти Октомври 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3295295
sbank@stb.com.mk
4030996116744
Диомидис Николетопулос

 

НЛБ Тутунска банка-2 3
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3099815
tb.karpos3@tb.com.mk
4030993191133
Марјан Кочовски

 

НЛБ Тутунска банка-1
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Васил Главинов 3/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3219535
tb.centar@tb.com.mk
4030993191133
Бранкица Ѓоргиевска-Писевска

 

НЛБ Тутунска банка-ГТЦ
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Кеј 13-ти Ноември 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3297585
tb.gtc@tb.com.mk
4030993191133
Даниел Николов

 

НЛБ Тутунска банка-Капиштец
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Франклин Рузвелт 1
Скопје
Општина: Карпош
(02)3089090
tb.kapistec@tb.com.mk
4030993191133
Љупчо Перински

 

Хоризонти
ХОРИЗОНТИ СКОПЈЕ

Рампо Левката 14
Скопје
Општина: Карпош
(02)3093371
CentarReferenti@horizonti.org.mk
4030005551910
Васил Давалиев

 

Фонд за осигурување на депозити
ФОНД ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА ДЕПОЗИТИ СКОПЈЕ

11-ти Октомври 18
Скопје
Општина: Центар
(02)3235730
info@fodsk.org.mk
4030997126492
Нина Настева

 

Еуролинк
ЕУРОЛИНК А.Д. СКОПЈЕ

Никола Кљусев 2 (27-ми Март)
Скопје
Општина: Центар
(02)3231623
eurolink@eurolink.com.mk
4030002461596
Александра Наќева Ружин

 

ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп Скопје, дирекција
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

11-ти Октомври 25, кат 8
Скопје
Општина: Центар
(02)3114333
life@winnerlife.mk
4030002461200
Ѓорѓе Војновиќ

 

Капитал Банка – дирекција
КАПИТАЛ БАНКА

Филип Втори Македонски 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3102500
info@capitalbank.com.mk
4030996254241
Игор Стојнев

 

Уни Банка
УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 66 лок.6
Скопје
Општина: Центар
(02)3099081
karpos@unibank.com.mk

Биљана Трајковска

 

Халкбанк – 5
ХАЛКБАНК АД Скопје

Иван Козаров 31 лок.7 и 8
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2720256
subbranchkiselavodaskopje@halkbank.mk

 

Халкбанк-дирекција
ХАЛКБАНК АД Скопје

Св.Кирил и Методиј 54 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3240800
info@halkbank.mk

Неџдет Палакчи

 

Македонско кредитно биро
МКБ А.Д. СКОПЈЕ

К.Ј.Питу 1 реон 13
Скопје
Општина: Центар
(02)3251280
info@mkb.mk
4030008054160
Славица Богоева

 

Уни кредит банк Аустриа
БАНК АУСТРИА КРЕДИТАНСТАЛТ АГ ПРЕТСТАВНИШТВО СКОПЈЕ

Димитрије Чуповски 4-2/6 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3215130
bisera.strezoska@unicreditgroup.mk
4030003469221
Милан Џорџевиќ

 

Сејф Инвест
САФЕ ИНВЕСТ МАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 42-а/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3131125
office.mk@safe-invest.com
4030006612009
Франц Шен

 

Охридска банка – 1
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

11-ти Октомври 34
Скопје
Општина: Центар
(02)3223545
obinfo@ob.com.mk
4020995106987

 

Охридска банка – 3
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

бул.Јане Сандански 24
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403073
obinfo@ob.com.mk
4020995106987

 

ПроКредит Банка-5
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Иван Козаров 53
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2727300
infosk12@procreditbank.com.mk

 

Уни Банка
УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 24 лок.7,8
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2447010
aerodrom@unibank.com.mk

Ивана Шуманова Андев

 

Централна Кооперативна Банка – 1
ЦКБ АД Скопје

Градски Стадион б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3249300
info@ccbank.mk
4030993182959
Неделин Валчев

 

Стопанска банка АД-Скопје-3
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански блок 3 лам.6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2465053
bojana.trajanovska.dimitrievska@stb.com.mk
4030996116744
Бојана Трајановска-Димитриевска

 

Стопанска Банка АД-Скопје-5
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Божидар Аџија 1
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2770370
violeta.mirkovska@stb.com.mk
4030996116744
Виолета Мирковска

 

Централна Кооперативна Банка – Инвалидски дом
ЦКБ АД Скопје

Даме Груев 8
Скопје
Општина: Центар
(02)3220209
info@ccbank.mk
4030993182959
Борка Цветановска

 

НЛБ Тутунска банка-Автокоманда
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Јани Лукровски 2
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3103450
tb.avtokomanda@tb.com.mk
4030993191133
Катерина Стефанова

 

НЛБ Тутунска банка-Три Бисери
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански, ТЦ Три Бисери
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403890
tb.tribiseri@tb.com.mk
4030993191133
Игор Кацарски

 

Шпаркасе Банка-дирекција
шПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

Македонија 9/11
Скопје
Општина: Центар
(02)3200500
contact@sparkasse.mk
4030993261735
Глигор Бишев

 

Сава Осигурување-дирекција
САВА ТАБАК осигурување АД Скопје

Загребска 28-а
Скопје
Општина: Центар
(02)5101500
contact@sava.com.mk
4030994256042
Петер Скварча

 

ПроКредит Банка-1
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Никола Вапцаров 15
Скопје
Општина: Центар
(02)3243840
infosk5@procreditbank.com.mk

Ивона Јакимовска

 

ПроКредит Банка-2 4
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 80-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3088930
infosk4@procreditbank.com.mk

Радмила Кузмановска

 

Осигурување Македонија-пријава на штети
КЈУБИ МАКЕДОНИЈА А.Д. СКОПЈЕ

11-ти Октомври 25
Скопје
Општина: Центар
(02)3250512
info@insumak.mk
4030974258740

 

Евроинс осигурување-дирекција
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

ТЦ Соравиа кат 5
Скопје
Општина: Центар
(02)3228904
contact@euroins.com.mk
4030995100259
Виолета Поп Василева

 

Алфа Банка-Лептокарија
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 64-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3090262
leptokarija@alphabank.com.mk

Божидар Амбаров

 

Триглав осигурување-Централа
ТРИГЛАВ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

бул.8-ми Септември 16
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)5102222
osig@triglav.mk
4030993129071
Ѓорѓе Војновиќ

 

Сава Осигурување
САВА ТАБАК осигурување АД Скопје

Максим Горки 10
Скопје
Општина: Центар
(02)3219660
contact@sava.com.mk
4030994256042

 

Кроација Осигурување – Друштво за неживотно осигурување
КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ А.Д. СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 20 кат 2 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3251100
contact@crosig.mk
4080009502945
Гоце Вангеловски

 

Алфа Банка-5
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Иван Козаров 29
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3239488
kiselavoda@alphabank.com.mk

Лорена Костовска

 

Комерцијална банка-Дирекција
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Орце Николов 3, п.фах 563
Скопје
Општина: Центар
(02)3168168
contact@kbnet.com.mk

Хари Костов

 

Алфа Банка-Дирекција
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Даме Груев 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3289547
centrala@alphabank.com.mk

Катерина Ангеловска

 

Стопанска банка АД-Скопје-Младина
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

11-ти Октомври 7 (на кеј)
Скопје
Општина: Центар
(02)3295344
irena.cicevska@stb.com.mk
4030996116744
Ирена Чичевска

 

Стопанска банка АД-Скопје-Буњаковец
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 17 лок.25
Скопје
Општина: Центар
(02)3225865
maja.serafimovska@stb.com.mk
4030996116744
Маја Серафимовска

 

Илирика Фунд Менаџмент
ИЛИРИКА ФУНД МЕНАЏМЕНТ А.Д. СКОПЈЕ

Даме Груев 16, ТЦ Палома Бјанка, мезанин лок.9
Скопје
Општина: Центар
(02)3215840
info-fond@ilirika.com.mk
4030007642203
Коста Костадиновски

 

Винер осигурување – Рузвелтова
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

Франклин Рузвелт 34/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3216509
skopje-ruzveltova@winner.mk
4030002461200

 

Осигурителна полиса-2
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 117
Скопје
Општина: Центар
(02)3061515
karpos@insurancepolicy.com.mk
4030005548374
Зоика Фунду

 

Стопанска банка АД-Скопје-Визбегово
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Јадранска магистрала 114 (Качанички пат)
Скопје
Општина: Бутел
(02)2655544

4030996116744
Драган Пановски

 

НЛБ Тутунска банка-6
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Ферид Бајрам 43
Скопје
Општина: Бутел
(02)2601666
tb.cair@tb.com.mk
4030993191133
Арџет Таипи

 

Комерцијална банка-Драчево
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Живко Фиров б.б. лок.285 (Ужичка Република)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2791032
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Ченто
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Методија Андонов Ченто 85/1 лок.6 (Антон Попов)
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)2522106
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална Банка-Лептокарија
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 62/2 лок.5
Скопје
Општина: Центар
(02)3070577
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-ГТЦ
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

11-ти Октомври 13 лок.16
Скопје
Општина: Центар
(02)3165906
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Експозитура 11 Октомври
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Христо Татарчев 11 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2775057
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-ЈАТ
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Македонија 13/19
Скопје
Општина: Центар
(02)3224648
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Економски Факултет
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3124079
contact@kb.com.mk

 

Халкбанк-Железничка
ХАЛКБАНК АД Скопје

Бојмија 1
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2468018
branchzeleznickaskopje@halkbank.mk

 

Комерцијална банка-Маџари
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Жан Жорес 6
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)2522621
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Топанско Поле
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Методија Митевски 2-в
Скопје
Општина: Чаир
(02)2621934
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Букет
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 50 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3298050
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Ново Лисиче
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.В.С.Бато 2-а
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2400531
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-11
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Индира Ганди б.б. (11)
Скопје
Општина: Шуто Оризари
(02)2651748

 

Комерцијална банка-Цветан Димов
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Цветан Димов 153
Скопје
Општина: Чаир
(02)2621737
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-4
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

4 7
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2041230
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Скопјанка
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.К.Ј.Питу 15
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2469750
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Лисиче
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.12-та Македонска бригада 41
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2443670
contact@kbnet.com.mk

 

Комерцијална банка-Судска Палата
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3167201
contact@kb.com.mk

 

Уни Банка
УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

ГТЦ лок.254
Скопје
Општина: Центар
(02)3239050
bojana.mircevski@unibank.com.mk

Бојана Мирчевска

 

Уника осигурување-дирекција
УНИКА А.Д. – Скопје

ВМРО 3 (Маркс и Енгелс)
Скопје
Општина: Центар
(02)3109060
info@uniqa.mk
4030004518463
Сајмир Дамо

 

Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија
АГЕНЦИЈА НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ И ПРОМОЦИЈА НА ИЗВОЗ НА Р.М.

Никола Вапцаров 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3117564
fdi@investinmacedonia.com
4030004528280
Висар Фида

 

Инсиг-дирекција
ИНСИГ-МАКЕДОНИЈА А.Д. СКОПЈЕ

Даме Груев 5-8/8
Скопје
Општина: Центар
(02)3215515
info@insig.com.mk
4030003470874
Petraq Simo

 

Комерцијална банка-Партизанска
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 53
Скопје
Општина: Центар
(02)3246801
contact@kb.com.mk

 

Еуростандард банка
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Даме Груев блок 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3217224

4030001419723

 

Бауарт Капитал Инвестментс
БАУАРТ КАПИТАЛ ИНВЕСТМЕНТС Д.О.О. СКОПЈЕ

Димитрија Чуповски 4-1/2 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3114072
info@bauart.com.mk
4030008033081
Оливер Николовски

 

Винер осигурување – Универзитетска
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

Гоце Делчев 6
Скопје
Општина: Чаир
(02)3296335
skopje-univerzitetska@winner.mk
4030002461200
Марина Мишковска

 

ПроКредит Банка-Битпазар (надворешен)
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков 15
Скопје
Општина: Чаир
(02)3243880
infosk3@procreditbank.com.mk

Ана Оклеска

 

Алфа Банка-Мајка Тереза
АЛФА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Македонија 19
Скопје
Општина: Центар
(02)3298246
centarmt@alphabank.com.mk

Дарко Блажев

 

Комерцијална банка-Бисер
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 24
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2451294
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Јане Сандански
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 69
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2455820
contact@kb.com.mk

 

Стопанска банка АД-Скопје-Маџари
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Благоја Стефковски 89
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)2535619
daliborka.janevska@stb.com.mk
4030996116744

 

Шпаркасе Банка-6
шПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

Цветан Димов 153/1
Скопје
Општина: Чаир
(02)2601013
contact@sparkasse.mk
4030993261735

 

Граве
ГРАВЕ А.Д. СКОПЈЕ

Пиринска 23
Скопје
Општина: Центар
(02)3109673
office.skopje@grawe.at
4030007623705
Елизабета Божиновска

 

Централна Кооперативна Банка – Работнички Универзитет
ЦКБ АД Скопје

Мирче Ацев 12
Скопје
Општина: Центар
(02)3114891
info@ccbank.mk
4030993182959

 

Албсиг Осигурување – дирекција
АЛБСИГ АД СКОПЈЕ

ул.1737 бр.32-1/45
Скопје
Општина: Центар
(02)3122385
info@albsig.com.mk
4030007634049
Hashim Rexhepi

 

ПроКредит Банка-Маџари
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Жан Жорес 1-а
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)2532720
infosk9@procreditbank.com.mk

 

Осигурителна Полиса-Капиштец
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

Народен Фронт 5 лок.1
Скопје
Општина: Центар
(02)3214789
kapistec@insurancepolicy.com.mk
4030005548374

 

Стопанска банка Битола АД-Скопје
СТОПАНСКА БАНКА А.Д. БИТОЛА

бул.К.Ј.Питу б.б.
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3226818

 

Халкбанк-3
ХАЛКБАНК АД Скопје

бул.Јане Сандански 109-а
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403014
branchaerodromskopje@halkbank.mk

 

Халкбанк-ТЦ Лептокарија
ХАЛКБАНК АД Скопје

бул.Партизански Одреди 66 лок.4
Скопје
Општина: Карпош
(02)3094747
subbranchleptokarijaskopje@halkbank.mk

Милевка Младеновска

 

Осигурителна Полиса-2 Макотекс
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

Никола Парапунов б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3091284

4030005548374

 

КД Фондови
КД ФОНДОВИ А.Д. СКОПЈЕ

Македонија 13-б
Скопје
Општина: Центар
(02)6090300
kdfondovi@kd-group.com
4030008031852
Лазе Камчев

 

ПроКредит Банка-6
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Џон Кенеди 2
Скопје
Општина: Чаир
(02)2603335
infosk10@procreditbank.com.mk

 

Охридска Банка – 2
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

бул.Партизански Одреди 101
Скопје
Општина: Центар
(02)3092737
obinfo@ob.com.mk
4020995106987
Кате Атанасова

 

Охридска Банка – 4
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

4 33
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2050260
obinfo@ob.com.mk
4020995106987
Марија Јанчевска

 

Осигурителна Полиса-Универзална сала
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

Петар Поп-Арсов 22
Скопје
Општина: Центар
(02)3245841

4030005548374

 

ПроКредит Банка-Хром
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Исаја Мажовски 42
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2048980
infosk11@procreditbank.com.mk

Маријана Недевска

 

НЛБ Тутунска банка-4
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Исаија Мажовски 42
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2034902
tb.gjorcepetrov@tb.com.mk
4030993191133
Маја Ставрева-Стојанова

 

НЛБ Тутунска банка-Универзална сала
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 43
Скопје
Општина: Центар
(02)3248911
tb.univerzalnasala@tb.com.mk
4030993191133
Бранкица Ѓоргиевска-Писевска

 

Комерцијална банка-Стопанска комора
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Димитрије Чуповски 13 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3225624
contact@kb.com.mk

 

Комерцијална банка-Нова Македонија
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Св.Климент Охридски б.б. (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3215170
contact@kb.com.mk

 

Стопанска банка АД-Скопје-Ново Лисиче
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.В.С.Бато 55/1
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2435732
jordanco.stefanovik@stb.com.mk
4030996116744
Јорданчо Стефановиќ

 

Стопанска банка АД-Скопје-2 4
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 125
Скопје
Општина: Карпош
(02)3064202
saso.kezaroski@stb.com.mk
4030996116744
Сашо Кежовски

 

Шпаркасе Банка-Капиштец
шПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

Народен Фронт 17, ТЦ Беверли Хилс
Скопје
Општина: Центар
(02)3225991

4030993261735
Јосиф Ефтимоски

 

Шпаркасе Банка-Лептокарија
шПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

бул.Партизански Одреди 64-б лок.8
Скопје
Општина: Центар
(02)3074760

4030993261735
Јосиф Ефтимоски

 

Албсиг Осигурување – Скопје
АЛБСИГ АД СКОПЈЕ

2-ра Македонска Бригада 16/6
Скопје
Општина: Бутел
(02)2612597
albsig@live.com
4030007634049
Горан Дамчески

 

НЛБ Тутунска банка-2 4
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 88-6/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3091312
tb.karpos4@tb.com.mk
4030993191133
Маријан Кочоски

 

НЛБ Тутунска банка-Драчево
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Иван Хаџиниколов 75-б (Ратко Митровиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2785111
tb.dracevo@tb.com.mk
4030993191133
Игор Кацарски

 

НЛБ Тутунска банка-5
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Христо Татарчев 1 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2786760
tb.kiselavoda@tb.com.mk
4030993191133
Костадин Китановски

 

НЛБ Тутунска банка-Клинички 1
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Мајка Тереза 17 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3203181
tb.klinickicentar@tb.com.mk
4030993191133
Љупчо Перински

 

Стопанска банка АД-Скопје-Црниче
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

Антон Попов 1 (Огњан Прица)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3224081
elena.spasovska@stb.com.mk
4030996116744
Елена Спасовска

 

Евроинс осигурување – Експозитура 8
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

ул.1105 бр.20 Радишани
Скопје
Општина: Бутел
(02)5511562
k.pavlovski@euroins.com.mk
4030995100259
Крсте Павловски

 

Евроинс осигурување-Експозитура Даме Груев
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Лука Геров б.б.
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2037868
m.dukovski@euroins.com.mk
4030995100259

 

Шпаркасе Банка-5
шПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА

Христо Татарчев 10 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2720750
contact@sparkasse.mk
4030993261735

 

Винер осигурување – Бихачка
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

Павел Шатев 3 лам.2 лок.15 (Бихачка)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2700442
skopje-bihacka@winner.mk
4030002461200
Дијана Георгиевска

 

НЛБ Тутунска банка-контакт 1
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Мајка Тереза 1 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)15600
info@nlbtb.mk
4030993191133

 

Комерцијална банка-6
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Ферид Бајрам 48
Скопје
Општина: Бутел
(02)2600080
contact@kb.com.mk

 

Централна Кооперативна Банка – Ново лисиче
ЦКБ АД Скопје

бул.В.С.Бато 7
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2442511
info@ccbank.mk
4030993182959

 

Централна Кооперативна Банка – 6
ЦКБ АД Скопје

Кемал Сејфула 4
Скопје
Општина: Чаир
(02)2643113
info@ccbank.mk
4030993182959

 

Евроинс осигурување-Експозитура Блаце
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Граничен премин Блаце
Скопје
Општина: Чучер Сандево
(02)8201323
n.redzepi@euroins.com.mk
4030995100259
Владимир Димов

 

Евроинс осигурување – Агенција 2
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Никола Парапунов 41
Скопје
Општина: Карпош
(02)3061310
g.petrevska@euroins.com.mk
4030995100259

 

Винер осигурување – 3
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

Бојмија 1, лок.19
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2402616
skopje-aerodrom@winner.mk
4030002461200
Стевчо Шљупков

 

Охридска банка – 3 
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

бул.Јане Сандански 12
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2400265
obinfo@ob.com.mk
4020995106987

 

Охридска банка – 8
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

Христијан Тодоровски 2 92
Скопје
Општина: Чаир
(02)2600261
obinfo@ob.com.mk
4020995106987

 

Актива осигурување
АКТИВА ОСИГУРУВАЊЕ А.Д. СКОПЈЕ

11-ти Октомври 25-7/714
Скопје
Општина: Центар
(02)3250785
kangelovska@aktiva-abg.com.mk
4030008051837
Бранкица Спасеска

 

Евроинс осигурување-Централна Агенција
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

бул.Кочо Рацин б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3216983
euroins@euroins.com.mk
4030995100259
Коста Таушанов

 

Евроинс осигурување-Агенција 5
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Орце Николов 109-1-1-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3245251
z.popovski@euroins.com.mk
4030995100259

 

Албсиг Осигурување – Скопје
АЛБСИГ АД СКОПЈЕ

Загребска 28-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3231318
info@albsig.com.mk
4030007634049
Горан Дамчевски

 

Охридска Банка-Градски ѕид
ОХРИДСКА БАНКА А.Д. ОХРИД

Даме Груев 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3256832
obinfo@ob.com.mk
4020995106987

 

Стопанска банка АД-Скопје-Веро-1
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

бул.Кочо Рацин 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3222289

4030996116744
Ирена Павлевска

 

ТТК Банка – шалтер во АСУЦ Боро Петрушевски
ТТК БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

бул.Александар Македонски 26-б
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3109229
ttk@ttk.com.mk

 

Актуаринг
АКТУАРИНГ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 38/3 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(078)365785
info@aktuaring.com.mk
4080010515880
Владимир Стојаноски

 

Осигурителна Полиса-Експозитура Беверли
ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА А.Д. СКОПЈЕ

Народен Фронт 21/2 лок.2
Скопје
Општина: Центар
(02)3121501
info@insurancepolicy.com.mk
4030005548374

 

Триглав осигурување-Скопје
ВАРДАР А.Д. ЗА ОСИГУРУВАЊЕ СКОПЈЕ

Градски Ѕид блок 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3221302
info@triglav.mk

 

Стопанска банка АД-Скопје-Анекс
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

11-ти Октомври 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3295315

4030996116744

 

ПроКредит Банка-Ново Лисиче
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

бул.В.С.Бато 3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403607
infosk2@procreditbank.com.mk

 

ПроКредит Банка-3
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 109-а
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3219925
infosk14@procreditbank.com.mk

 

ПроКредит Банка-Визбегово
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

Јадранска магистрала б.б. (Качанички пат)
Скопје
Општина: Карпош
(02)5511926
infosk8@procreditbank.com.mk

 

Евроинс осигурување-Агенција 15
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Св.Кирил и Методиј 22 кула 10 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3296529

4030995100259
Владимир Димов

 

Еуростандард банка
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Александар Урдаревски б.б.
Скопје
Општина: Бутел
(02)2600055

4030001419723

 

Еуростандард банка
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Михаил Чаков б.б.
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2720470

4030001419723

 

Еуростандард Банка
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА А.Д. СКОПЈЕ

Никола Парапунов б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3090209

4030001419723

 

КБ Публикум инвест
КБ ПУБЛИКУМ ИНВЕСТ АД СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 50 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3204490
info@kbpublikum.com.mk
4030009055739
Горан Марковски

 

ПроКредит Банка-8
ПК БАНКА АД СКОПЈЕ

8ска 22-а
Скопје
Општина: Бутел
(02)2603380
infosk6@procreditbank.com.mk

Славица Кузмановска