Правни работи

Христовска Анета
АНЕТА ХРИСТОВСКА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 77-1/16
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2464460

5030006239875

 

Штерјова Симоновиќ Хајди
ХАЈДИ ШТЕРЈОВА АДВОКАТ

Тодор Чопов 22
Скопје
Општина: Гази Баба
(070)400096
[email protected]
5011005105439

 

Софонија
СОФОНИЈА Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Мишко Михајловски 3-a
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2784238
[email protected]

Снежана Поповска

 

Институт ГАПЕ
ИНСТИТУТ – ГАПЕ

Димче Мирчев 10/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3137555
[email protected]
4030006601317
Стојан Велкоски

 

Настевски Георги
ГЕОРГИ НАСТЕВСКИ АДВОКАТ

Венијамин Мачуковски 2-2/3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2402250

5030003223439

 

Сердјук Василие
ВАСИЛИЕ СЕРЃУК АДВОКАТ

бул.Партизански одреди 46-a лок 1 и 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3115777
[email protected]
5030988123670
Сердјук Василие

 

Лековска-Божиновска Славица
СЛАВИЦА ЛЕКОВСКА БОЖИНОВСКА АДВОКАТ

Васил Ѓоргов 21 лок.1
Скопје
Општина: Центар
(070)838258
[email protected]
5030006241110

 

Макревска Славица
СЛАВИЦА МАКРЕВСКА АДВОКАТ

Демир Трајко 32-б
Скопје
Општина: Карпош
(070)635360
[email protected]
5030006241462

 

Дирекција за заштита и спасување
ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ СКОПЈЕ

Васко Карангелески 8
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2433384
[email protected]
4030004532350
Шабан Салиу

 

Лошкова Јованка
ЈОВАНКА ЛОШКОВА АДВОКАТ

Орце Николов 109-1-б
Скопје
Општина: Центар
(02)3227400
[email protected]
5030005237852

 

Младинска агенција
МЛАДИНСКА АГЕНЦИЈА Д.О.О. СКОПЈЕ

Петар Поп Арсов 17 лок.15
Скопје
Општина: Центар
(02)3224140
[email protected]
4030999363017
Невенка Димовска

 

Хидрометеоролошки завод
МЕТЕО МАК СКОПЈЕ

Скупи 28
Скопје
Општина: Карпош
(02)3097004
[email protected]
4030999366750
Ванчо Димитриевски

 

Истражувачки 1 за граѓанско општество
ИНФОРМАТИВЕН 1 ЗА ГРАЃАНСКО ОПШТЕСТВО СКОПЈЕ

Борка Талески 11/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3217940
[email protected]
4030999365761
Суад Мисини

 

Здружение на јавните обвинители во Р.Македонија
ЗДРУЖЕНИЕ НА ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛИ ВО Р.МАКЕДОНИЈА

бул.Крсте Мисирков б.б., Судска Палата
Скопје
Општина: Центар
(02)3220631
[email protected]
4030999368582
Марко Зврлевски

 

Сончеви зраци
СОНЧЕВИ ЗРАЦИ СКОПЈЕ

с.Орланци
Скопје
Општина: Арачиново
(070)514980
[email protected]
4030999363050
Исмаил Бектеши

 

Стојковска Велика
ВЕЛИКА СТОЈКОВСКА АДВОКАТ

Јакупица 2-б
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3122347
[email protected]
5030995126863

 

Ангеловски Миле
МИЛЕ АНГЕЛОВСКИ АДВОКАТ

Нобелова 5
Скопје
Општина: Карпош
(070)228800
[email protected]
5030993100247

 

Андоноски Митко
МИТКО АНДОНОСКИ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 30-2/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3238126
[email protected]

 

Цивил
ЦИВИЛ ГРАЃАНСКА АСОЦИЈАЦИЈА ЗА ЦИВИЛНО ОПШТЕСТВО СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 12/5 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)5209176
[email protected]
4030000389286
Џабир Дерала

 

За среќно детство
ЗА СРЕЌНО ДЕТСТВО СКОПЈЕ

Петар Георгиев 76
Скопје
Општина: Чаир
(02)2622491
[email protected]
4030000386465
Јован Пејковски

 

Бангиевски Владимир
ВЛАДИМИР БАНГИЕВСКИ АДВОКАТ

Драга Стојановска 17
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3121626
[email protected]
5030003224354

 

Дирекција за безбедност на класифицирани информации
ДИРЕКЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА КЛАСИФИЦИРАНИ ИНФОРМАЦИИ

Васко Карангелески 8
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3299820
[email protected]
4030002452678
Александар Нацев

 

Стојановска Анита
АДВОКАТ АНИТА СИДОВСКА

Битпазарска 135
Скопје
Општина: Чаир
(078)516923
[email protected]
5030006238917

 

Симоновска Наташа
НАТАША СИМОНОВСКА АДВОКАТ

Македонија 53-1
Скопје
Општина: Центар
(071)396330

5030005235175

 

Соколиќ Магица
МАГИЦА СОКОЛИЌ АДВОКАТ

Битпазарска 60, 2 кат
Скопје
Општина: Чаир
(02)3117758
[email protected]
5030006241691

 

Институт за социолошки и политичко-правни истражувања
ИНСТИТУТ ЗА СОЦ.И ПОЛИТИЧКО ПРАВНИ ИСТРАЖУВАЊЕ СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди б.б., п.фах 435
Скопје
Општина: Карпош
(02)3061119
[email protected]
4057009100063
Јорде Јакимовски

 

Аргил
АРГИЛ Д.О.О. СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 63
Скопје
Општина: Центар
(02)3091031
[email protected]
4030002442540
Виолета Мазнева

 

Стојаноска Билјана
БИЛЈАНА СТОЈАНОСКА АДВОКАТ СКОПЈЕ

11-ти Октомври 23-а 1/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3223303
[email protected]
5030004227543

 

Американска стопанска комора – АМ ЧАМ
АМЕРИКАНСКА СТОПАНСКА КОМОРА СТОПАНСКА ИНТЕРЕСНА ЗАЕДНИЦА

М.Т.Гологанов 59-a/1-15 (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Центар
(02)3216714
[email protected]
4030000398552
Sonja McGurk

 

Авторска Агенција Веда
ВЕДА Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 36-3/2 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3120116
[email protected]
4030000393640
Весна Георгиевска

 

Сандева Трендафилка
ТРЕНДАФИЛКА САНДЕВА АДВОКАТ

Иван Манолев 223-а (Алекса Дундиќ)
Скопје
Општина: Бутел
(075)269492
[email protected]
5030004228833

 

Солтирова Харалампиева Татјана
ТАТЈАНА ХАРАЛ.СОЛТИРОВА АДВОКАТ

Невена Георгиева Дуња 19
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3113114
[email protected]
5030007500330

 

1 за развој на демократијата
1 ЗА РАЗВОЈ НА ДЕМОКРАТИЈАТА СКОПЈЕ

Франклин Рузвелт 4/25
Скопје
Општина: Центар
(02)3171451

4030000399583
Сашко Голов

 

Полио плус
ПОЛИО ПЛУС-ПОСТ ПОЛИО ГРУПА ЗА ПОДДРШКА СКОПЈЕ

бул.АСНОМ 64 лок.2 (АВНОЈ)
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2400544
[email protected]
4030000390748
Звонко Шаврески

 

Булоски-Поповски Татјана
ПОЛЕНАК СКОПЈЕ

Орце Николов 98
Скопје
Општина: Центар
(02)3114737

4030006617663

 

Ристоманова Валентина
ВАЛЕНТИНА РИСТОМАНОВА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 26-2/2
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2466433
[email protected]
5030004230269

 

Бојковски Јовица
ЈОВИЦА БОЈКОВСКИ АДВОКАТ

Битпазарска 12
Скопје
Општина: Чаир
(02)3222391
[email protected]
5030995104312

 

Министерство за економија
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА СКОПЈЕ

Јуриј Гагарин 15
Скопје
Општина: Карпош
(02)3093485
[email protected]
4030000392597
Беким Незири

 

Управа за заштита на културното наследство
УПРАВА ЗА ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА Р.М.

Мирослав Крлежа 61 (Ѓуро Ѓаковиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3289700
[email protected]
4030004525605
Виктор Лилчиќ

 

Чакмакова Билјана
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3115205
[email protected]
4030005567387
Билјана Чакмакова

 

Апелационен суд-Скопје
АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3292400
[email protected]
4030995253721
Љупка Арсениевска

 

Основен суд-Скопје 2
ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 2 СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев 4
Скопје
Општина: Центар
(02)3120171
[email protected]
4030995272149
Бекир Шаини

 

Врховен суд на РМ
ВРХОВЕН СУД НА РЕУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3136044

4030995252806
Јово Ванѓеловски

 

Министерство за одбрана-Државен Советник
МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА НА Р.МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Орце Николов б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3282062

4030990271748
Петар Богојески

 

Кочовски Ванчо
ВАНЧО Б. КОЧОВСКИ АДВОКАТ

Њу Делхиска 6/10
Скопје
Општина: Карпош
(02)3065422
[email protected]
5030984143316

 

Основен суд-Скопје 1
ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1 СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3292611

4030995252970
Лидија Неделкова

 

Агенција за иселеништво на Р.М.
АГЕНЦИЈА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Македонија 19
Скопје
Општина: Центар
(02)3228212
[email protected]
4030998354944
Васил Наумов

 

Македонска секција на ИЕЕЕ
МАКЕДОНСКА СЕЛЕКЦИЈА НА ИЕЕЕ СКОПЈЕ ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ СКО

Руџер Бошковиќ б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3099144
[email protected]
4030998445494
Гоце Арсов

 

Институт Данте Алигиери
ДАНТЕ АЛИГИЕРИ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев 9-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3240494
[email protected]
4030999399445
Анастасија Ѓурчинова

 

Тоневски Драган
ДРАГАН ТОНЕВСКИ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 14-4/13
Скопје
Општина: Центар
(02)3111270
[email protected]
5030990128396

 

Македонска радиодифузија
МАКЕДОНСКА РАДИОДИФУЗИЈА – СКОПЈЕ Ј.П. Ц.О. СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев 18, зграда на МТВ кат 15
Скопје
Општина: Центар
(02)3297100
[email protected]
4030998340269
Јулијана Спировска

 

Мицев Игорче
ИГОРЧЕ МИЦЕВ АДВОКАТ

бул.Св.Климент Охридски 14-1/2
Скопје
Општина: Центар
(070)375287
[email protected]
5030006240032

 

МИА-Македонска Информативна Агенција
МИА А.Д. СКОПЈЕ

Бојмија К-2, п.фах 4
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2461600
[email protected]
4030998338965
Љупчо Јакимоски

 

Министерство за локална самоуправа
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

Даме Груев 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3106302
[email protected]
4030998357323
Љирим Шабани

 

Агенција за млади и спорт на РМ
АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ СКОПЈЕ

Франклин Рузвелт 34
Скопје
Општина: Карпош
(02)3126270
[email protected]
4030998355797
Лазар Поповски

 

Министерство за животна средина и просторно планирање
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА СКОПЈЕ

Дрезденска 52
Скопје
Општина: Центар
(02)3225237
[email protected]
4030998358508
Нурхан Изаири

 

Тодоровска Јасминка
ЈАСМИНКА ТОДОРОВСКА АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 26-а
Скопје
Општина: Центар
(078)384754
[email protected]
5030998188738
Јасминка Тодоровска

 

Павловски Александар
АЛЕКСАНДАР ПАВЛОВСКИ АДВОКАТ

ТЦ Мавровка лам.ц лок.1/5
Скопје
Општина: Чаир
(070)685044

5030993107071

 

МРФП-Македонска развојна фондација за претпријатија
МАКЕДОНСКА РАЗВОЈНА ФОНДАЦИЈА ЗА ПРЕТПРИЈАТИЈА СКОПЈЕ

Никола Парапунов б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3065381
[email protected]
4030998351929
Татјана Лазаревска

 

Нотарска комора на РМ
НОТАРСКА КОМОРА НА РЕПУБЛИКА НА МАКЕДОНИЈА

бул.8-ми Септември 2/1 (Октомвриска револуција)
Скопје
Општина: Центар
(02)3115816
[email protected]
4030998346127
Зорица Пулејкова

 

Димитриевиќ Димитрие
ДИМИТРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ АДВОКАТ

Воин Драшковиќ 4
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2035758
[email protected]
5030993219406
Димитрие Димитриевиќ

 

Институт за македонска литература
ИНСТИТУТ ЗА МАКЕДОНСКА ЛИТЕРАТУРА СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ СК

Григор Прличев 5, п.фах 455
Скопје
Општина: Центар
(02)3220309
[email protected]
4030998348898
Маја Јакимовска-Тошиќ

 

Гард
ГАРД – ГРАЃАНСКА АСОЦИЈАЦИЈА ЗА РЕКРЕАТИВНО ДВИЖЕЊЕ СКОПЈЕ

Народен Фронт 23-1/2
Скопје
Општина: Центар
(070)876987
[email protected]
4030998340951
Гоце Илиевски

 

Фонд за здравствено осигурување-Скопје
ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА

бул.Кочо Рацин б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3118566
[email protected]
4030991261703
Јасмина Смиленска

 

Тодороски Митко
МИТКО ТОДОРОВСКИ АДВОКАТ

Сава Михајлов 14/4
Скопје
Општина: Гази Баба
(070)695730

5030991139359

 

Биро за судски вештачења
МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА-БИРО ЗА СУДСКИ ВЕШТАЧЕЊА СКОПЈЕ

Јордан Мијалков б.б. (Железничка)
Скопје
Општина: Центар
(02)3238917
[email protected]

Дени Ѓорчевски

 

Стојановски Михајло
МИХАЈЛО СТОЈАНОВСКИ АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 18-2/1 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(070)379798

5030990111183

 

Биро за регионален развој
МИНИС.ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА – БИРО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗВОЈ СКОП

Св.Кирил и Методиј 20 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3121350
[email protected]
4030994269071
Џемаил Елмази

 

Кадиев Дељо
ДЕЉО КАДИЕВ АДВОКАТ

Даме Груев 7-5/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3165008
[email protected]
5030989143730
Дељо Кадиев

 

Петров Владо
ВЛАДО ПЕТРОВ АДВОКАТ

Св. Наум Охридски 2 (Наум Охридски)
Скопје
Општина: Кисела вода
(070)204461
[email protected]
5030991113066

 

Државен инспекторат за локална самоуправа
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

Св.Кирил и Мтодиј 54 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3216134

4030998357323
Ромео Деребан

 

Димитров Георги
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ АДВОКАТИ СКОПЈЕ

М.Т.Гологанов 57-1/6 (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Центар
(02)3230789
[email protected]
4080010511567
Ѓорѓи Димитров

 

Бојаџиева Ивановска Мирјана
МИРЈАНА ИВАНОВСКА АДВОКАТ

Владимир Комаров 1/5 лок.1
Скопје
Општина: Аеродром
(070)252702
[email protected]
5032011500606

 

Вељановска Верица
ВЕРИЦА ВЕЉАНОВСКА АДВОКАТ

Влае 20
Скопје
Општина: Карпош
(070)247344
[email protected]
5030006239891

 

Ивановска Весна
ВЕСНА ИВАНОВСКА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лам.а лок.12
Скопје
Општина: Чаир
(02)3112748
[email protected]
5030994107083

 

Павлица Елизабета
ЕЛИЗАБЕТА ПАВЛИЦА АДВОКАТ

Македонија 13-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3132547
[email protected]
5030995108202

 

Институт за национална историја
ЈНУ ИНСТИТУТ ЗА НАЦ.ИСТОРИЈА СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ СКОПЈЕ

Григор Прличев 3, п.фах 591
Скопје
Општина: Центар
(02)3114078

4030948262674
Драги Ѓоргиев

 

Министерство за надворешни Работи-Сектор за конзуларни работи
МИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА СКОПЈЕ

Даме Груев 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3133062

4030990253456
Ѕвонимир Поповиќ

 

Ѓорѓиева Сирма
СИРМА ЃОРЃИЕВА АДВОКАТ

Антоние Грубишиќ 2-1/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3224866
[email protected]
5030004227560

 

Дамески Драган
ДЕБАРЛИЕВ,ДАМЕСКИ И ЌЕЛЕШОСКА СКОПЈЕ

Алберт Ајнштајн 4/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3136530
[email protected]
4030004514840

 

Јуниор ачивмент
ЕКОНОМСКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИ МЕНАЏЕРИ СКОПЈЕ

Орце Николов 113
Скопје
Општина: Центар
(02)3232653
[email protected]
4030997271859
Јасмина Манева

 

Поповски Слободан
СЛОБОДАН ПОПОВСКИ НОТАР

Васил Главинов 7-б кат 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3118078

5030995110525
Слободан Поповски

 

Најданов Христа
ХРИСТА НАЈДАНОВ АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 2-2/9
Скопје
Општина: Центар
(02)3226302
[email protected]
5030003225415
Христа Најданов

 

Министерство за труд и социјална политика-5
МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА СКОПЈЕ

Борис Трајковски б.б. (Првомајска)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2779272

4030990252999

 

Општина 5
ОПШТИНА 5 СКОПЈЕ

Петар Дељан 17
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2785400
[email protected]

Билјана Беличанец

 

Државна комисија за спречување на корупција
ДРЖАВНА КОМИСИЈА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈАТА СКОПЈЕ

Даме Груев 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3215377
[email protected]
4030004515642
Љубинка Корабоска

 

Османов Емил
ЕМИЛ ОСМАНОВ АДВОКАТ

Даме Груев 1-анекс
Скопје
Општина: Центар
(02)3230593
[email protected]
5030993104161

 

Општина Сопиште
ОПШТИНА СОПИШТЕ

ул.2 бр.2, с.Сопиште
Скопје
Општина: Сопиште
(02)2785100
[email protected]
4076004100019
Стевче Трпковски

 

Општина 4
ОПШТИНА 4

4 73
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2044411
[email protected]
4030004561822
Сокол Митровски

 

Николовски Радован
РАДОВАН НИКОЛОВСКИ АДВОКАТ

Бојмија 6/к-3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)6145072

5030001214114

 

Соколоска Татјана
ТАТЈАНА СОКОЛОВСКА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.48
Скопје
Општина: Чаир
(02)3229443
[email protected]
5030002218130

 

Миланов Еленко
ЕЛЕНКО МИЛАНОВ АДВОКАТ

бул.Гоце Делчев 11
Скопје
Општина: Чаир
(02)3223456
[email protected]
5030992175294

 

Сарџовска Снежана
СНЕЖАНА САРЏОВСКА НОТАР

Народен фронт 19 кат 1 лок.21
Скопје
Општина: Центар
(02)2784321
[email protected]
5030998189190

 

Василевска Ана
АНА ВАСИЛЕВСКА АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу блок 7 лам.1 лок.26
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2469236
[email protected]
5030995107443

 

Костадиноски Роберто
РОБЕРТО КОСТАДИНОСКИ АДВОКАТ

Пајко Маало 70
Скопје
Општина: Центар
(02)3129137

5030997143510

 

Димовска Павлина
ПАВЛИНА ДИМОВСКА АДВОКАТ

Никола Тримпаре 22/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3233753
[email protected]
5030993124081

 

Симјановски Љубе
ЉУБЕ СИМЈАНОВСКИ АДВОКАТ

Иван Козаров 47/11
Скопје
Општина: Кисела вода
(078)230436
[email protected]
5030991241188

 

Кузманова Славица
СЛАВИЦА КУЗМАНОВА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лок.32
Скопје
Општина: Чаир
(02)3225236
[email protected]
5030994144868
Славица Кузманова

 

Петровски Тодорче
ТОДОРЧЕ ПЕТРОВСКИ АДВОКАТ

Лисец 23
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2439653
[email protected]
5030003223447

 

Серафимова Слаѓана
СЛАЃАНА СЕРАФИМОВА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.9
Скопје
Општина: Чаир
(070)610112
[email protected]
5030998187812

 

Цветанов Петре
ПЕТРЕ ЦВЕТАНОВ АДВОКАТ

Бојмија 6-2/7
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2469471
[email protected]
5030001209510

 

Пејчев Зоран
ЗОРАН ПЕЈЧЕВ АДВОКАТ

Даме Груев 7/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3125026
[email protected]
5030992164241
Зоран Пејчев

 

Николовски Данчо
ДАНЧО НИКОЛОВСКИ АДВОКАТ

бул.В.С.Бато 41-1/41
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2431680
[email protected]
5030000200373

 

Пеливанов Страхил
СТРАХИЛ ПЕЛИВАНОВ АДВОКАТ

Јордан Мијалков 40 (Железничка)
Скопје
Општина: Центар
(02)3179589
[email protected]
5030993143957

 

Неделковска Татјана
ТАТЈАНА И. НЕДЕЛКОВСКА АДВОКАТ

Народен Фронт 23-3/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3213569
[email protected]
5030997140880

 

Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството-Регионален 1 Скопје
АГЕНЦИЈА ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА РАЗВОЈОТ НА ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО

бул.3-та Македонска бригада 10
Скопје
Општина: Центар
(072)244483
[email protected]
4002998132140
Милка Коштревска

 

Лазарев Жикица
ЖИКИЦА ЛАЗАРЕВ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка 2 кат лок.9
Скопје
Општина: Чаир
(070)220538

5030987151034

 

Национално биро за осигурување
НАЦИОНАЛН БИРО ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

М.Т.Гологанов 28/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3136172
[email protected]
4030992238640
Јонче Поповски

 

Стефкова Начевска Љубица
ЉУБИЦА СТЕФКОВА НАЧЕВСКА НОТАР

бул.Илинден 65
Скопје
Општина: Центар
(02)3222993
[email protected]
5080010501255

 

1ско друштво Чакмакова 1и
МЕНС ЛЕГИС Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3115205
[email protected]

Билјана Чакмакова

 

Водовод и канализација-Скопје
ЈП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА-Скопје НП УЈЕСЈЕЛЛЕСИ ДХЕ КАНАЛИЗИ

Ѓуро Стругар 5
Скопје
Општина: Центар
(0800)22555
[email protected]
4030992177811
Александар Атанасов

 

Карановиќ и Николиќ
КАРАНОВИЌ И НИКОЛИЌ Д.О.О. СКОПЈЕ

Орце Николов 68
Скопје
Општина: Центар
(02)3223712
[email protected]
4080009505944
Ѓорѓи Георгиевски

 

Митковска Лиљана
ЛИЛЈАНА МИТКОВСКА АДВОКАТ

Титоввелешка 38
Скопје
Општина: Центар
(02)3225321
[email protected]
5030999198486

 

Аукторитас
АУКТОРИТАС Д.О.О. СКОПЈЕ

Московска 6-а
Скопје
Општина: Карпош
(02)3220357
[email protected]

 

Царинска управа на Република Македонија
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ -ЦАРИНСКА УПРАВА НА Р.МАКЕДОНИЈА СК

Лазар Личеноски 13
Скопје
Општина: Центар
(02)3116188
[email protected]
4030992228017
Наташа Радевска-Крстевска

 

Основно јавно обвинителство-Скопје
ОСНОВНО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВОСКОПЈЕ

Кеј Димитар Влахов б.б.
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3111192
[email protected]
4030992252988
Гордана Ѓешкоска

 

Јавно обвинителство на РМ
ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Кеј Димитар Влахов б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3298288
[email protected]
4030992253275
Марко Зврлевски

 

Митревска Лидија
ЛИДИЈА МИТРЕВСКА АДВОКАТ

Борка Талески 49-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3246652
[email protected]
5030001210658

 

Виш управен суд
ВИШ УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Никола Парапунов 31
Скопје
Општина: Карпош
(02)3061536
[email protected]
4057011512948

 

Агенција за вработување на Република Македонија-Скопје
АГЕНЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Васил Ѓоргов 43
Скопје
Општина: Центар
(02)3111850
[email protected]
4030992138158
Влатко Поповски

 

Ѓоргиевски Михајло
МИХАЈЛО ЃОРЃИЕВСКИ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 9/9
Скопје
Општина: Чаир
(02)3237724
[email protected]
5030002221432

 

Темелкова Слободанка
СЛОБОДАНКА ТЕМЕЛКОВА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.32
Скопје
Општина: Чаир
(02)3225236
[email protected]
5030005238670

 

Тодоров Драган
ДРАГАН ТОДОРОВ АДВОКАТ

Партизански пат 2/2
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2794224

5030004228370

 

Топузоски Коста
КОСТА ТОПУЗОВСКИ АДВОКАТ

Елисие Поповски Марко 4-1/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3212117
[email protected]
5030006239140

 

Ма-го
МАГО Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Тодор Александров 64 (Салвадор Аљенде)
Скопје
Општина: Центар
(02)3179268
[email protected]
4030994358635
Гоце Василевски

 

Јаниќевиќ Ненад
НЕНАД ЈАНИЌЕВИЌ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 38-1/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3166629
[email protected]
5030992107388

 

Костоски Бранко
БРАНКО КОСТОСКИ АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 79-а лок.27
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2465864
[email protected]
5030997166773

 

Јосифовиќ Мирјана
МИРЈАНА ЈОСИФОВИЌ АДВОКАТ

Питу Гули 70
Скопје
Општина: Центар
(070)539217

5030983164310

 

Колевски Ицо
ИЦО КОЛЕВСКИ АДВОКАТ

Отокар Кершовани 4-б
Скопје
Општина: Чаир
(02)3120251
[email protected]
5030995144101

 

Станојковски Владимир
ВЛАДИМИР СТАНОЈКОВСКИ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 9/15
Скопје
Општина: Чаир
(075)439793
[email protected]
5030006242302

 

Трансфузиологија-Институт за трансфузиона медиција
ИНСТИТУТ ЗА ТРАНСФУЗ.МЕДИЦИНА НА Р.М. Ј.З.У. СКОПЈЕ

Мајка Тереза 17 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3226923

4030952263278

 

Брезовска Јасмина
ЈАСМИНА БРЕЗОВСКА АДВОКАТ

Ј.Х.Џинот 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3232065
[email protected]
5030008503294

 

Бурјакоски Радован
РАДОВАН БУТРЈАКОСКИ АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 14-1/2
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2463083
[email protected]
5030006240261

 

Дичоски Марјан
АДВОКАТ МАРЈАН ДИЧОСКИ

Козара 26
Скопје
Општина: Центар
(075)332522

5030001211360

 

Рибарска Стефковска Билјана
БИЛЈАНА СТЕФКОВСКА АДВОКАТ

11-ти Октомври 29/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3220958

5030005238336

 

Талевска Снежана
СНЕЖАНА ТАЛЕВСКА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 7/13
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2460946
[email protected]
5030998191496

 

Митев Ванчо
ВАНЧО МИТЕВ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 24 лок.9/1
Скопје
Општина: Аеродром
(02)6091800
[email protected]
5030992122069
Ванчо Митев

 

Георгиевски Кирил
КИРИЛ ГЕОРГИЕВСКИ АДВОКАТ

Христо Татарчев 123-в (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Аеродром
(070)787696

5030003224265

 

Адвокатска комора на РМ
1СКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ-1

Даме Груев 3-5/8
Скопје
Општина: Центар
(02)3165409
[email protected]
4030992264382
Никола Додевски

 

1ска канцеларија Бегова – Деаноски
АНИТА БЕГОВА АДВОКАТ

ул.1737 бр.32-1/30
Скопје
Општина: Центар
(02)3222325
[email protected]

Анита Бегова

 

Гелевски Милан
МИЛАН ГЕЛЕВСКИ АДВОКАТ

20-ти Октомври 18
Скопје
Општина: Центар
(02)3230045

5030005235051

 

Стефановски Владимир
ВЛАДИМИР СТЕФАНОВСКИ АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 36-1/1 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3225246
[email protected]
5030982141685

 

Арсовска Благица
БЛАГИЦА АРСОВСКА АДВОКАТ

Бојмија 6-к/3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2460625
[email protected]
5030003225458

 

Тоневски Милан
МИЛАН ТОНЕВСКИ АДВОКАТ

Дончо Штипјанчето 10
Скопје
Општина: Гази Баба
(070)753529
[email protected]
5030002219047

 

Кондратенко Јачева Татјана
ТАТЈАНА КОНДРАТЕНКО-ЈАЧЕВА АДВОКАТ

Јордан Мијалков 40 (Железничка)
Скопје
Општина: Центар
(02)3179589
[email protected]
5030004226881

 

Фрчкоска Данаилова Ирена
АДВОКАТ ИРЕНА ДАНАИЛОВА ФРЧКОСКА СКОПЈ

Св.Кирил и Методиј 6/3 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)5207003
[email protected]
5030004229368

 

Градски паркинг-дирекција
ГРАДСКИ ПАРКИНГ Ј.П.-СКОПЈЕ

бул.Илинден б.б., п.фах 739
Скопје
Општина: Центар
(02)3091072
[email protected]
4030003493220
Саша Богдановиќ

 

Финансиска полиција
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ- УПРАВА ЗА ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА Скоп

Димитрија Чуповски 11 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3106645
[email protected]
4030007000449
Александар Тргачевски

 

Управа за извршување на санкциите
МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА-УПРАВА ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА САНКЦИИТЕ СК.

Димитрије Чуповски 9 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3128059

4030006578226
Лидија Гавриловска

 

Пулејкова Зорица
ЗОРИЦА ПУЛЕЈКОВА НОТАР

бул.К.Ј.Питу 15 лок.6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2463495
[email protected]
5030998188959
Пулејкова Зорица

 

Манасиевска Славица
СЛАВИЦА МАНАСИЕВСКА АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 26 лам.3 лок.2
Скопје
Општина: Аеродром
(070)904854
[email protected]
5030004227004

 

Државен управен инспекторат
МИНИСТЕРСТ.ЗА ИНФОРМАТИЧНО ОПШТЕСТВО И АДМИНИСТРАЦИЈА СКОПЈЕ

Бранко Заревски 9 (Димитрије Чуповски)
Скопје
Општина: Центар
(02)3224576

4030008038199
Ромео Дереван

 

Адвокатско друштво Трпеноски
ТРПЕНОСКИ 1СКО ДРУШТВО СКОПЈЕ

Аминта III 37 кат 7/22 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3229807
[email protected]

Наташа Трпеноска

 

Јумак
ЈУМАК-КИРО Д.О.О.Е.Л. УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Аминта III 53 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3118554
[email protected]
4030989187814
Киро Николовски

 

ЕСЕ-Здружение за еманципација,солидарност и еднаквост на жените
ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЕМАНЦ.СОЛИД.И ЕДНАК.НА ЖЕНИТЕ НА Р.М. СКОПЈЕ

Максим Горки 20-1/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3298295
[email protected]
4030995341485

 

Агенција за разузнавање
АГЕНЦИЈА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ СКОПЈЕ

бул.3-та Македонска Бригада б.б.
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3294999

4030995340969
Виктор Димовски

 

Институт-Медицински факултет, Универзитет Св.Кирил и Методиј
МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ

50-та Дивизија 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3112166

4080009100154
Никола Јанкуловски

 

Ефремов Христо
ХРИСТО ЕФРЕМОВ 1

Гевгелиска 36-а
Скопје
Општина: Кисела вода
(070)384486
[email protected]
5030005237780

 

Мицкова Јорданка
ЈОРДАНКА МИЦКОВА 1

Пајко маало 5
Скопје
Општина: Центар
(02)5212175
[email protected]
5030996104286

 

Адвокатска канцеларија Кимова
ПАНДОРКА КИМОВА 1

Васил Главинов 3-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3132114
[email protected]

Љиљана Кимова

 

Агенција за храна и ветеринарство
АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО НА Р.МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

бул.3-та Македонска бригада б.б.
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2457893
[email protected]
4032011511841
Дејан Рунтевски

 

Општина Зелениково
ОПШТИНА ЗЕЛЕНИКОВО

ул.1 бр.2
Скопје
Општина: Зелениково
(02)2717238
[email protected]
4052004100012
Веле Груевски

 

1ско друштво Давидовиќ и Јанковиќ
ЗВОНКО ДАВИДОВИЌ АДВОКАТ

Мајка Тереза 15-3/5 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3121435
[email protected]
5030000201159

 

Ѓуровски Бојан
БОЈАН ГУРОВСКИ АДВОКАТ

Бојмија 2 лок.7
Скопје
Општина: Центар
(02)6143103
[email protected]
5080009500466
Бојан Ѓуровски

 

Кипријановска Ангелина
АНГЕЛИНА КИПРИЈАНОВСКА АДВОКАТ

Филип Втори Македонски б.б. 1-2/11 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3121201
[email protected]
5030005238948

 

Авторска агенција Макара
МЗ МАКАРА Ц.О. СКОПЈЕ-ВО ЛИКВИДАЦИЈА

бул.Партизански Одреди 82 лок.12
Скопје
Општина: Центар
(02)3079920
[email protected]
4030000404153
Бранка Макаровска

 

Ванев Дејан
ДЕЈАН ВАНЕВ АДВОКАТ

Пролет 25
Скопје
Општина: Центар
(02)5205658
[email protected]
5030001225183

 

Пејиќ Драган
ДРАГАН ПЕЈИЌ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лок.7 приземје
Скопје
Општина: Чаир
(070)999896
[email protected]
5030007242993
Драган Пејиќ

 

Агенција за државни службеници
АГЕНЦИЈА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА СКОПЈЕ

Јуриј Гагарин 15
Скопје
Општина: Карпош
(02)3094200
[email protected]
4030000403890
Александар Гештаковски

 

Митовска Гордана
ГОРДАНА МИТОВСКА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лок.54 мезанин
Скопје
Општина: Чаир
(02)3115440
[email protected]
5030997166617

 

Мифтари Емил
ЕМИЛ МИФТАРИ АДВОКАТ

Васил Главинов 3-5/23
Скопје
Општина: Центар
(02)6133646
[email protected]
5080011501470

 

Давидовска Марија
МАРИЈА ДАВИДОВСКА АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3136152
[email protected]
5030004235783

 

Лазаревски Доне
ДОНЕ М. ЛАЗАРЕВСКИ АДВОКАТ

Питу Гули 70
Скопје
Општина: Центар
(02)3135228
[email protected]
5030993101111

 

Македонска младинска асоцијација
МАКЕДОНСКА МЛАДИНСКА АСОЦИЈАЦИЈА СКОПЈЕ

Миле Поп Јорданов 16-б
Скопје
Општина: Карпош
(070)266879
[email protected]
4030001422929
Дарко

 

Институт за медицина на трудот на РМ
ИНСТИТУТ ЗА МЕДИЦИНА НА ТРУДОТ НА Р.М. Ј.З.У. СКОПЈЕ

2-ра Македонска бригада 43, п.факс 1077
Скопје
Општина: Чаир
(02)2621428

4030008027839
Дретин Бина

 

Ѓорѓиева Севда
СЕВДА ЃОРЃИЕВА АДВОКАТ

Црвена Скопска Општина б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)5211194
[email protected]
5030996141734

 

Авторско правно биро на РМ
АВТОРСКО ПРАВНО БИРО НА Р.МАКЕДОНИЈА Ц.К. Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

бул.Кочо Рацин 22
Скопје
Општина: Центар
(02)3135135
[email protected]
4030001426690
Цветко Кузмановски

 

Танев Александар
АЛЕКСАНДАР ТАНЕВ АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 14/9 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3164901
[email protected]
5030996135696

 

Македонска авторска агенција
МАКЕДОНСКА АВТОРСКА АГЕНЦИЈА Д.О.О. СКОПЈЕ

бул.Кочо Рацин 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3114655
[email protected]
4030990108316
Нина Даскалова Старделова

 

Додевски Никола
НИКОЛА ДОДЕВСКИ АДВОКАТ

Дебарца 12
Скопје
Општина: Центар
(02)3131400
[email protected]
5030988122054

 

Адвокатска канцеларија Колевски
ИНТЕРКОЛ ДОНЧО Д.О.О.Е.Л. УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

М.Т.Гологанов 59-2/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3116262
[email protected]
4030990106046
Златко Колевски

 

Лекарска комора на Македонија
ЛЕКАРСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3239060
[email protected]
4030991274058
проф. д-р Кочо Чакалароски

 

Ин-Пума-Институт за планирање,урбанизам,сообраќај
ИН-ПУМА Д.О.О.СКОПЈЕ

бул.К.Ј.Питу 19-6/9
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2461571
[email protected]
4030991229400
Борислав Јосифов

 

Гаврилоска Весна
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3233599
[email protected]
4030005567387

 

Организација на потрошувачите на Македонија
ОРГАНИЗАЦИЈА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Мајка Тереза б.б. (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3179592

4030996116167
Маријана Лончар Велкова

 

Крстева-Николовска Даниела
ДАНИЕЛА КРСТЕВА НИКОЛОВСКА АДВОКАТ

ТЦ Васил Главинов 5/5
Скопје
Општина: Центар
(070)370435
[email protected]
5030004227144

 

Национален совет на инвалидски организации
НАЦИОНАЛЕН СОВЕТ НА ИНВАЛ.ОРГАН.НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

11-ти Октомври 42-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3165526
[email protected]
4030996178162
Ѓоко Груевски

 

Трудова инспекција-1
МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА СКОПЈЕ

Михаил Цоков б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3220536

4030990252999
Насер Бајрами

 

Министерство за финансии-5
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Борис Трајковски б.б. (Првомајска)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2779064

4030990255017

 

Атанасовски Столе
СТОЛЕ АТАНАСОВСКИ АДВОКАТ

ул.9 бр.2-а, нас.Илинден
Скопје
Општина: Илинден
(075)693511
[email protected]
5030003224940

 

Управа за прашања на борците и воените инвалиди
ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ЗА ПРАВДА И ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА СКОПЈЕ

бул.Кочо Рацин 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3114660

4080009504794
Бранко Јаневски

 

Секретаријат за европски прашања
ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА-СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЕВРОПСКИ ПРАША

Никола Вапцаров 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3223641
[email protected]
4030005570973

 

Тодоровски Јован
ЈОВАН ТОДОРОВСКИ АДВОКАТ

Владимир Полежиновски 29 (Иван Милутиновиќ)
Скопје
Општина: Центар
(070)262060
[email protected]
5030993137132

 

Трпевски Драги
ДРАГИ ТРПЕВСКИ АДВОКАТ

Христо Чернопеев 1-а
Скопје
Општина: Карпош
(070)698041
[email protected]
5030006238887

 

Бучи Џевад
БУчИ Џеват и Христивоје ДОО увоз-извоз Скопје

бул.Гоце Делчев 11 лок.2
Скопје
Општина: Чаир
(02)3228070
[email protected]
4030900327960

 

Мост
ГРАЃАНСКА АСОЦИЈАЦИЈА МОСТ СКОПЈЕ

Ванчо Мицков 18-б
Скопје
Општина: Карпош
(02)3099384
[email protected]
4030002444942

 

Поп-Трајкова Вангели Анче
АНЧЕ ПОП-ТРАЈКОВА ВАНГЕЛИ АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 48, Градски ѕид блок 5 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3220419
[email protected]
5080009500253
Анче Поп-Трајкова Вангели

 

Влада на Република Македонија
ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

бул.Илинден 2
Скопје
Општина: Центар
(02)3118022

4030990253430
Никола Груевски

 

Министерство за информатичко општество и администрација
МИНИСТЕРСТ.ЗА ИНФОРМАТИЧНО ОПШТЕСТВО И АДМИНИСТРАЦИЈА СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј б.б. (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3200870
[email protected]
4030008038199
Иво Ивановски

 

Сончев зрак
СОНЧЕВ ЗРАК Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Димче Мирчев 10/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3237555
[email protected]
4030990231169
Стојан Велкоски

 

1 за катастар на недвижности Скопје
АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ СКОПЈЕ

Дрезденска б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3097300
[email protected]
4030990254533

 

Министерство за правда
МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА СКОПЈЕ

Димитрие Чуповски 9 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3116493
[email protected]
4030990254525
Аднан Јашари

 

Институт за Биохемија-Медицински факултет
МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ

50-та Дивизија 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3217303
[email protected]
4080009100154
Катерина Тошевска-Трајковска

 

Министерство за труд и социјална политика
МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА СКОПЈЕ

Даме Груев 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3106212
[email protected]
4030990252999
Диме Спасов

 

Министерство за финансии
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Даме Груев 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3255300
[email protected]
4030990255017
Зоран Ставрески

 

Министерство за транспорт и врски
МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРАНСПОРТ И ВРСКИ СКОПЈЕ

Плоштад Црвена Скопска Општина 4
Скопје
Општина: Центар
(02)3123292
[email protected]
4030990278246
Владо Мисајловски

 

Министерство за култура
МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА СКОПЈЕ

Мирослав Крлежа 61 (Ѓуро Ѓаковиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3240555
[email protected]
4030990253790
Елизабета Канческа Милевска

 

Министерство за здравство
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО СКОПЈЕ

Мајка Тереза б.б. (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3147147

4030990253804
Никола Тодоров

 

Министерство за надворешни работи
МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА Р.М. СКОПЈЕ

Филип Втори Македонски 7
Скопје
Општина: Центар
(02)3110333
[email protected]
4030990254118
Никола Попоски

 

Министерство за образование и наука
МИНИСТЕРСТВО ЗА НАУКА СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј б.б. (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3117896
[email protected]
4030990253260
Абдилаќим Адеми

 

МВР – Министерство за внатрешни работи
МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Димче Мирчев 9
Скопје
Општина: Центар
(02)3117222

4030990270610
Митко Чавков

 

Институт за Судска медицина
МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ

Мајка Тереза 19 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3177044

4080009100154
Алексеј Дума

 

Министерство за одбрана
МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА НА Р.МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Орце Николов б.б
Скопје
Општина: Центар
(02)3282042
[email protected]
4030990271748
Зоран Јолевски

 

Земјоделски институт
ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ

бул.Александар Македонски б.б.
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3230910
[email protected]
4043009100062
Климе Белески

 

Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО

Аминта III 2 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3134477
[email protected]
4030990253758
Михаил Цветков

 

Митровиќ Ленче
ЛЕНЧЕ МИТРОВИЌ АДВОКАТ

Ѓорѓи Сугаре 2-2/33
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3239639
[email protected]
5030994114691

 

Биро за развој на образованието
БИРО ЗА РАЗВОЈ НА ОБРАЗОВАНИЕТО СКОПЈЕ

Руѓер Бошковиќ 20
Скопје
Општина: Карпош
(02)3063065
[email protected]
4030990271780

 

Градски сојуз на инвалиди на трудот
ГРАДСКИ СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕН. НА ТРУДОВИ ИНВАЛИДИ НА ГРАД СКОПЈЕ

11-ти Октомври 42-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3166362

4030990270920
Џенан

 

Општина 7
ОПШТИНА 7 СКОПЈЕ

бул.Александар Македонски б.б.
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3226655
[email protected]
4030004565950
Тони Трајковски

 

Ри Консалтинг
РИ-КОНСАЛТИНГ ДОО Скопје

бул. Јане Сандански 113
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2448022
[email protected]

 

Поцевски Владимир
ВЛАДИМИР ПОЦЕВСКИ АДВОКАТ

Орце Николов 52-1/7
Скопје
Општина: Центар
(072)242112
[email protected]
5030005239049

 

Реброња Радончиќ Емина
ЕМИНА РЕБРОЊА РАДОНЧИЌ АДВОКАТ

Пајко Маало 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3118969
[email protected]
5030006241101
Емина Реброна радончиќ

 

Институт за Фармакологија
ЗДРУЖЕНИЕ НА ФАРМАКОЛОЗИ НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

50-та Дивизија 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3111828

4030002457840
Никола Лабачевски

 

Јавно комунално претпријатие Сопиште
Ј.К.П. СОПИШТЕ С.СОПИШТЕ СКОПЈЕ

ул.2 бр.2, с.Сопиште
Скопје
Општина: Сопиште
(02)2743500

4030997260113
Тихо Петровски

 

Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
СОВЕТ ЗА РАДИОДИФУЗИЈА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ВМРО 3 (Маркс и Енгелс)
Скопје
Општина: Центар
(02)3103400
[email protected]
4030997339003
Зоран Стефановски

 

Државен завод за статистика
ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Даме Груев 4
Скопје
Општина: Центар
(02)3295666
[email protected]
4030997269943
Благица Новковска

 

Народен правобранител на РМ
НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Димитрије Чуповски 2 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3129335
[email protected]
4030997278357
Иџет Мемети

 

Бошнакоски Лазар
ЛАЗАР БОШЊАКОСКИ АДВОКАТ

Даме Груев 10
Скопје
Општина: Центар
(02)3111558
[email protected]
5030998192859

 

Штерјовски Гоце
ГОЦЕ ШТЕРЈОВСКИ АДВОКАТ

Киро Крстевски Платник 34-2/15
Скопје
Општина: Центар
(02)6142680
[email protected]
5030007242420
Гоце Штерјовски

 

Р.Ж. Кпор
КПОР А.Д. СКОПЈЕ

16-та Македонска Бригада 18
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3287882
[email protected]
4030997270755
Славица Чикова

 

Меѓународен совет на инвеститори
МЕЃУНАРОДЕН СОВЕТ НА ИНВЕСТИТОРИ СКОПЈЕ

Франклин Рузвелт 5-а лок.10
Скопје
Општина: Карпош
(02)3090170
[email protected]
4030002460638
Аристидес Влахос

 

Андреевски Владимир
АДВОКАТ ВЛАДИМИР АНДРЕЕВСКИ АДВОКАТ

Димитрија Чуповски 15-4/2 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2458812
[email protected]

 

Македонски 1 за европско образование
МАКЕДОНСКИ 1 ЗА ЕВРОПСКО ОБРАЗОВАНИЕ МЦЕО СКОПЈЕ

Апостол Гусларот 40/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3217511
[email protected]
4030002466407

 

Пајак служба на град Скопје
ГРАДСКИ ПАРКИНГ Ј.П.-СКОПЈЕ

Никола Карев б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)2465156
[email protected]
4030003493220
Љупчо Јованов

 

Општина 11
ОПШТИНА 11 СКОПЈЕ

Виетнамска б.б.
Скопје
Општина: Шуто Оризари
(02)2652580
[email protected]
4030004558678
Елвис Бајрам

 

Светиев Љупчо
ЉУПЧО СВЕТИЕВ АДВОКАТ

Борка Талески 11-1/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3110016
[email protected]
5030998192360

 

Општина 6
ОПШТИНА 6 СКОПЈЕ

Христијан Тодоровски 2 5
Скопје
Општина: Чаир
(02)2616865
[email protected]

Изет Меџити

 

Општина 3
ОПШТИНА 3

Венијамин Мачуковски 6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2400970
[email protected]

Ивица Коневски

 

Општина 8
ОПШТИНА 8 СКОПЈЕ

8ска 4
Скопје
Општина: Чаир
(02)2616868
[email protected]
4030004546777
Петре Латиновски

 

Троинг
ТРОИНГ МИХАЈЛО Д.О.О. СКОПЈЕ

Варшавска 19-4/3
Скопје
Општина: Карпош
(02)3078488
[email protected]
4030996230725
Михајло Троиќ

 

Општина Чучер-Сандево
ОПШТИНА ЧУЧЕР САНДЕВО-СКОПЈЕ

с.Кучевиште б.б.
Скопје
Општина: Чучер Сандево
(02)2666157
[email protected]
4030004559674
Јован Пејковски

 

Ванчов Ацо
АЦО ВАНЧОВ АДВОКАТ

Михаил Чаков 13-1/15
Скопје
Општина: Кисела вода
(070)204754
[email protected]
5030990150472

 

Општина 1
ОПШТИНА 1 СКОПЈЕ

Михаил Цоков б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3203600
[email protected]

Андреј Жерновски

 

Адвокатска канцеларија Антевски
ЗЛАТКО АНТЕВСКИ 1

бул.Св.Климент Охридски 29-1/20
Скопје
Општина: Центар
(02)3217377
[email protected]
5030992126579
Златко Антевски

 

Василев Ацо
АЦО ВАСИЛЕВ 1

бул.Кочо Рацин 10
Скопје
Општина: Центар
(070)254704
[email protected]
5030993104480
Ацо Василев

 

Симоновски Александар
АЛЕКСАНДАР СИМОНОВСКИ 1

Пајко Маало 1
Скопје
Општина: Центар
(071)264834
[email protected]
5080009500440

 

1ска канцеларија Трчкова
СЛАВИЦА ТРЧКОВА АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 16 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3209796
[email protected]
5030002219667
Славица Трчкова

 

Васковски Златко
ЗЛАТКО ВАСОВСКИ АДВОКАТ

Скопска 9/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3233553

5030004228647

 

Чокревски Никола
НИКОЛА ЧОКРЕВСКИ АДВОКАТ

Бојмија 6/1
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2464794
[email protected]
5030989127149

 

Цабевска Снежана
СНЕЖАНА ЦАБЕВСКА АДВОКАТ

Даме Груев 7-8/12
Скопје
Општина: Центар
(02)3214640
[email protected]
5030003229160

 

Миноска Ана
АНА МИНОСКА АДВОКАТ

Борка Талески 40/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3246275
[email protected]
5030006239603

 

Грозданоска Елизабета
ЕЛИЗАБЕТА ГРОЗДАНОСКА АДВОКАТ

Димитрија Чуповски 19 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3116458
[email protected]
5030999195681

 

Ивановска Дафинка
ДАФИНКА ИВАНОВСКА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 79-2/2
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2400406
[email protected]
5030997110794

 

Гоческа Нада
НАДА ГОЧЕСКА АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 18/20 мезанин
Скопје
Општина: Центар
(070)273774
[email protected]
5030994101727

 

Димитриевски Златан
ЗЛАТАН ДИМИТРИЕВСКИ АДВОКАТ

Христофор Жефаровиќ 26
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)2533684

5030999200120

 

Трајанов Никола-Халер
ХАЛЕР АДВОКАТ НИКОЛА ТРАЈАНОВ

бул.Крсте Мисирков 9/9
Скопје
Општина: Чаир
(02)3237724
[email protected]
5030982106472
Никола Трајанов

 

Филиповска Светлана
СВЕТЛАНА ФИЛИПОВСКА АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3221746

5030997171653

 

Димовска Валентина
ВАЛЕНТИНА ДИМОВСКА АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)5212510
[email protected]
5030000206894

 

Гушев Венцислав
ВЕНЦИСЛАВ ГУШЕВ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 57-а
Скопје
Општина: Чаир
(02)3118254
[email protected]
5030998192123

 

Карпузовски Васил
ВАСИЛ КАРПУЗОВСКИ АДВОКАТ

16-та Македонска бригада 18
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3287879

5030005238654

 

Кимовска Снежана
СНЕЖАНА КИМОВСКА АДВОКАТ

Златко Шнајдер 8 лок.4
Скопје
Општина: Центар
(02)3179942
[email protected]
5030006242833

 

Димоска Саветка
САВЕТКА ДИМОСКА АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3224849
[email protected]
5030996125283

 

Гошев Туше
ТУШЕ ГОШЕВ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28-3/3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2460199
[email protected]
5030999202025

 

Димишков Драган
ВАСИЛ ДИМИШКОВ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 38-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3114163
[email protected]
5030996141475

 

Бабиќ Матилда
МАТИЛДА БАБИЌ НОТАР

бул.Партизански Одреди 55-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3246641

5030998188550
Матилда Бабиќ

 

Иваноска Зорица
ЗОРИЦА ИВАНОСКА АДВОКАТ

ул.106 бр.64, Стара Чаршија
Скопје
Општина: Чаир
(02)3111661
[email protected]
5030992101738
Зораца Иваноска

 

ДДК-Дебарлиев Ќелешоска и Дамески
ДЕБАРЛИЕВ,ДАМЕСКИ И ЌЕЛЕШОСКА СКОПЈЕ

Алберт Ајнштајн 4/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3215471
[email protected]
4030004514840
Драган Дамевски

 

Илиевски Петре
ПЕТРЕ ИЛИЕВСКИ АДВОКАТ

бул.АСНОМ 48-2/7
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2434118
[email protected]
5030002220665

 

Агенција за стоковни резерви
АГЕНЦИЈА ЗА СТОКОВНИ РЕЗЕРВИ СКОПЈЕ

Орце Николов 71
Скопје
Општина: Центар
(02)3116249
[email protected]

Реси Абдурахмани

 

Управа за имотно правни работи
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Даме Груев 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3106242

4030990255017
Зоран Крстаноски

 

Поленак Кристијан
ПОЛЕНАК СКОПЈЕ

Орце Николов 98
Скопје
Општина: Центар
(02)3114737
[email protected]
4030006617663

 

Симоновски Драган
ДРАГАН СИМОНОВСКИ АДВОКАТ

Пајко маало 70
Скопје
Општина: Центар
(02)3237810
[email protected]
5030991101998

 

Управа за хидрометереолошки работи
УПРАВА ЗА ХИДРОМЕТЕРОЛОШКИ РАБОТИ СКОПЈЕ

Скупи 28, Зајчев рид
Скопје
Општина: Карпош
(02)3097105
[email protected]
4030003473342
Оливер Ромевски

 

Биро за јавна безбедност при МВР
МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Димче Мирчев 9
Скопје
Општина: Центар
(02)3220045

4030990270610
Љупчо Тодоровски

 

Адвокатска канцеларија Пешликоски
ВЛАДО ПЕШЛИКОСКИ АДВОКАТ

Антон Попов 1/3-28 мезанин (Огњан Прица)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3227833
[email protected]

Владо Пешликоски

 

Илиевски Владо
ВЛАДО ИЛИЕВСКИ АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 59-3/1 (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Центар
(02)3228605
[email protected]
5030993106814

 

Папазов Ристо
РИСТО ПАПАЗОВ НОТАР

Васил Главинов 3/10
Скопје
Општина: Центар
(02)3223268
[email protected]
5030998188657
Ристо Папазов

 

Државен инспекторат за градежништво и урбанизам
МИНИСТЕРСТВО ЗА УРБАНИЗАМ ГРАД. И ЗАШТ. НА ЖИВ. СРЕДИНА

бул.Гоце Делчев б.б., во МРТВ
Скопје
Општина: Центар
(02)3226183

4030990253006
Сашо Дукоски

 

Управа за семе и семенски материјал
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО

Јуриј Гагарин 15
Скопје
Општина: Карпош
(02)3134477

4030990253758
Менсур Камбери

 

Вељановска Душанка
ДУШАНКА ВЕЉАНОВСКА АДВОКАТ

Димитрија Чуповски 22-а/2-1 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3231864
[email protected]
5030993118553

 

Николовски Златко
ЗЛАТКО НИКОЛОВСКИ НОТАР

Љубљанска 5
Скопје
Општина: Карпош
(02)3071981
[email protected]
5030998188681

 

Алексиќ Сања
САЊА АЛЕКСИЌ АДВОКАТ

Гиго Михајловски 2-3/24
Скопје
Општина: Карпош
(02)3063043
[email protected]
5030002221939

 

Бочварска Лидија
ЛИДИЈА БОЧВАРСКА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лок.1
Скопје
Општина: Чаир
(075)355040
[email protected]
5030996148100

 

Велкоска Даниела
ДАНИЕЛА ВЕЛКОСКА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 14-1/2
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2463083
[email protected]
5030002218385

 

Петрушевска Тања
ПЕТРУШЕВСКА ТАЊА АДВОКАТ

Пајко маало 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3127291
[email protected]
5030002239412

 

Петрушева Соња
СОЊА ПЕТРУШЕВА ПИПЕРКОВСКА АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 16/1-17
Скопје
Општина: Центар
(02)3114204
[email protected]
5030994146704

 

Пеливанов Сашо
САШО ПЕЛИВАНОВ АДВОКАТ

Димитрие Чупоски 4-1/4
Скопје
Општина: Центар
(070)266020
[email protected]
5030002214762

 

Атанасоски Тони
ТОНИ П. АТАНАСОСКИ АДВОКАТ

Скопска 15/2-2
Скопје
Општина: Чаир
(070)246652
[email protected]
5030996125313

 

Василева-Бундалевска Лилјана
ЛИЛЈАНА ВАСИЛЕВА БУНДАЛЕВСКА АДВОКАТ

бул.Св.Климент Охридски 53/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3224104
[email protected]
5030000242670

 

Бубевски Димитрија
ДИМИТРИЈА БУБЕВСКИ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лам.Ц кат 1 лок.3
Скопје
Општина: Чаир
(02)3226864
[email protected]
5030988127595
Димитрија Бубевски

 

Управа за безбедност и контраразузнавање
МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Димче Мирчев 9
Скопје
Општина: Центар
(02)3143208

4030990270610

 

Пешиќ Мирјана
МИРЈАНА ПЕШИЌ АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(070)279356
[email protected]
5030994123496

 

Општина 2
ОПШТИНА 2 СКОПЈЕ

Демир Трајко б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3061353
[email protected]

Стевче Јакимовски

 

Милена Велјаноска Стоиловска
ВЕЛЈАНОСКИ АДВОКАТСКО ДРУШТВО СКОПЈЕ

ТЦ Беверли Хилс лок.11
Скопје
Општина: Центар
(02)3127157
[email protected]
4080009100871
Милена Велјаноска

 

Стоев Горан
ГОРАН СТОЕВ АДВОКАТ

Пајко маало 2
Скопје
Општина: Центар
(02)3226126
[email protected]
5030994124581

 

КСЦ Авторска
КСЦ АВТОРСКА Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Дебарца 10
Скопје
Општина: Центар
(02)3230967 лок.106
[email protected]
4080010511095
Елена Даневска

 

Димовски Тодор
ТОДОР ДИМОВСКИ АДВОКАТ

Римска 2
Скопје
Општина: Карпош
(02)3066047

5030000203542

 

Национален Конзерваторски 1
НАЦИОНАЛЕН КОНЗЕРВАТОРСКИ 1 СКОПЈЕ

Јосиф Михаиловиќ 7
Скопје
Општина: Чаир
(02)3289800
[email protected]

Мемет Селмани

 

Алексиќ Срѓан
СРЃАН АЛЕКСИЌ АДВОКАТ

Скопска 15-2/7
Скопје
Општина: Центар
(070)228137
[email protected]
5030996126697

 

Институт за патофизиологија и нуклеарна медицина
МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ

Мајка Тереза 17 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3112831

4080009100154
Светлана Мицева Ристовска

 

Хасан Ерол
ЕРОЛ ХАСАН АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 52-в-1/6 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3133191
[email protected]
5030001211115

 

Деваја Шпенд
ШПЕНД ДЕВАЈА АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 11-1/3
Скопје
Општина: Чаир
(02)3117399
[email protected]
5030990110543

 

Чакаровска-Гроздановска Данче
ДАНЧЕ ЧАКАРОВСКА ГРОЗДАНОВСКА АДВОКАТ

бул.Св.Климент Охридски 63-а/8
Скопје
Општина: Центар
(02)3109704
[email protected]
5030005237208
Данче Чакаровска-Грозадановска

 

Петров Кирил
КИРИЛ ПЕТРОВ АДВОКАТ

Чедомир Кантарџиев 13-А
Скопје
Општина: Центар
(070)692884
[email protected]
5030000214668

 

Моневски Валеријан
ВАЛЕРЈАН МОНЕВСКИ АДВОКАТ

Орце Николов 99-1/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3238162
[email protected]
5030989137276
Валеријан Моневски

 

Каракамишев Крсте
КРСТЕ КАРАКАМИШЕВ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.5
Скопје
Општина: Чаир
(02)3221054
[email protected]
5030008503758

 

Б.М.Д.
Б.М.Д. Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

ТЦ Автокоманда лок.31
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3171599
[email protected]
4030994336909
Мирјана Димитровска

 

Гацева Гордана
ГОРДАНА ГАЦЕВА АДВОКАТ

Максим Горки 14/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3112951
[email protected]
5030004228663

 

Економски институт-Скопје
ЕКОНОМСКИ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ

Пролет 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3114450
[email protected]

Билјана Ангелова

 

Трајковски Гојко
ГОЈКО ТРАЈКОВСКИ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 20/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3224753
[email protected]
5030988126076

 

Трајковски Зоран
АДВОКАТ ЗОРАН ТРАЈКОВСКИ

Пролет 16-2/27
Скопје
Општина: Центар
(02)3112473

5030002237436

 

Куновски Никола
НИКОЛА КУНОВСКИ АДВОКАТ

Димитрије Чуповски 22-3/2 (Вељко Валховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3226370
[email protected]
5030002215165

 

Секулов Славко
СЛАВКО СЕКУЛОВ АДВОКАТ

бул.Св.Климент Охридски 52-а/4-7
Скопје
Општина: Центар
(02)3216930
[email protected]
5030997185654

 

Рударски Институт
РУДАРСКИ ИНСТИТУТ- НАУЧНА УСТАНОВА СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 113
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2447627
[email protected]
4030001409779
Ѓорѓи Качурков

 

Здружение на трудови инвалиди 1 Скопје
ЗДРУЖЕНИЕ НА ТРУДОВИ ИНВАЛИДИ 1 СКОПЈЕ

11-ти Октомври 42-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3166362
[email protected]
4030001434870
Ана Бојковска

 

Транспарентност Нулта Корупција
ТРАНСПАРЕНТНОСТ-МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Наум Наумовски Борче 58
Скопје
Општина: Центар
(02)3217000
[email protected]
4030001434480
Слаѓана Тасева

 

ЗМАК-Здружение на менаџери и аудитори за квалитет
ЗДРУЖЕНИЕ НА МЕНАЏЕРИ И АУДИТОРИ ЗА КВАЛИТЕТ СКОПЈЕ

п.фах 701
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2778682
[email protected]
4030001430514
Соња Јовановска

 

Пејоска-Чокревска Зорица
ЗОРИЦА ЧОКРЕВСКА-ПЕЈОСКА АДВОКАТ

11-ти Октомври 125/46
Скопје
Општина: Центар
(071)707970
[email protected]
5030005238069

 

Џабиров Георги
ГЕОРГИ ЏАБИРОВ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезaнин лок.65
Скопје
Општина: Чаир
(02)3228829

5030008502778

 

НВО Инфо1
НВО ИНФО1 СКОПЈЕ

Васил Главинов 3-4/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3216690
[email protected]
4030004520867
Билјана Бејкова

 

Милосављевиќ Бојана
БОЈАНА МИЛОСАВЉЕВИЌ АДВОКАТ

Пајко маало 6
Скопје
Општина: Центар
(070)519343
[email protected]
5030000208358

 

Михајловска Гордана
ГОРДАНА МИХАЈЛОВСКА АДВОКАТ

Скопска 9-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3225561
[email protected]
5030000200934

 

Јакимовски Драги
ДРАГИ ЈАКИМОВСКИ АДВОКАТ

Тоне Томшиќ 10
Скопје
Општина: Кисела вода
(070)313570

5030999201304

 

Додевски Сашо
САШО ДОДЕВСКИ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лам.Ц кат 3 лок.5
Скопје
Општина: Чаир
(070)206660
[email protected]
5030992163334

 

Цветкова Лидија
ЛИДИЈА ЦВЕТКОВА АДВОКАТ

Црвена вода 18/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3233522
[email protected]
5030004229457

 

Цобовски Паско
ПАСКО ЦОБОВСКИ АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 14 кула 12 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(070)597598
[email protected]
5030005238972

 

Христовска Емилија
ЕМИЛИЈА ХРИСТОВСКА АДВОКАТ

11-ти Октомври 46
Скопје
Општина: Центар
(02)3110310
[email protected]
5030004243964

 

Џиков Ставре
СТАВРЕ ЏИКОВ АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 80/3-2 лок.21
Скопје
Општина: Чаир
(070)401401
[email protected]
5030003225156

 

Штерјова Ленка
ЛЕНКА ШТЕРЈОВА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.11
Скопје
Општина: Чаир
(02)3121806

5030005241817
Ленка Штерјова

 

Завод за Вештачење
ЗАВОД ЗА ВЕШТАЧЕЊЕ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Даме Груев 3-2/16
Скопје
Општина: Центар
(02)3221613
[email protected]
4030002497965
Анкица Ѓорческа

 

Фрчковски Горан
ГОРАН ФРЧКОВСКИ АДВОКАТ

Даме Груев 1-7/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3239479
[email protected]
5030003225598

 

Тевдов Сашо
САШО ТЕВДОВ АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 43 (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Центар
(070)328645
[email protected]
5030005238328

 

Тодоровска Валентина
ВАЛЕНТИНА ТОДОРОВСКА АДВОКАТ

Никола Вапцаров 2 кат 6 лок.7
Скопје
Општина: Аеродром
(070)340475
[email protected]
5030005236015

 

Трпески Орце
ОРЦЕ ТРПЕСКИ АДВОКАТ

Максим Горки 14/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3112951
[email protected]
5030004228671

 

Директорат за Европска унија
МИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА СКОПЈЕ

Филип Втори Македонски 7 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Центар
(02)3110333

4030990253456
Агнеза Руси

 

Стошиќ Игор
ИГОР СТОШИЌ АДВОКАТ

Битпазарска 12
Скопје
Општина: Чаир
(02)2638285
[email protected]
5030003224362

 

Кузманоски Бранко
БРАНКО КУЗМАНОСКИ АДВОКАТ

Антон Попов 1-1 мезанин 6 (Огњан Прица)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2402968
[email protected]
5030992131890

 

Тасевски Боро
БОРО ТАСЕВСКИ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 28
Скопје
Општина: Центар
(02)3230399
[email protected]
5030005237372

 

Станковска Тања
ТАЊА СТАНКОВСКА АДВОКАТ

Мирче Мацан 28
Скопје
Општина: Центар
(02)3232454
[email protected]
5030003224516

 

Нацев Ратко
РАТКО А. НАЦЕВ АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 1/10 лок.2
Скопје
Општина: Центар
(075)264361
[email protected]
5029998102207

 

Нефтенов Панче
ПАНЧЕ НЕФТЕНОВ АДВОКАТ

Св.Кирил и Методиј 20 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3124028
[email protected]
5030995106218

 

Николовска Петковска Соња
СОЊА ПЕТКОВСКА НИКОЛОВСКА АДВОКАТ

ул.487 бр.9-б-3/14
Скопје
Општина: Центар
(02)3225697
[email protected]
5030005236805

 

Наумовски Чедомир
ЧЕДОМИР НАУМОВСКИ АДВОКАТ

Методија Шаторов Шарло 4 (Руди Чајавец)
Скопје
Општина: Аеродром
(070)204018
[email protected]
5030005237631

 

Нацева Злата
ЗЛАТА НАЦЕВА АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 1/10 лок.2
Скопје
Општина: Центар
(076)403145
[email protected]
5029999104980

 

Бојкова Мирјана
НИКОЛА ДОДЕВСКИ АДВОКАТ

Дебарца 12
Скопје
Општина: Центар
(02)3131400
[email protected]
5030988122054

 

Јошевска Сузана
СУЗАНА ЈОШЕВСКА АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 18-2/7
Скопје
Општина: Карпош
(02)3124209
[email protected]
5030005241094
Сузана Јошевска

 

Трајчевска Александра
АЛЕКСАНДРА ТРАЈЧОВСКА АНТОНИЈЕ АДВОКАТ

Бојмија 8 мезанин
Скопје
Општина: Аеродром
(02)5111459
[email protected]
5030004230064

 

Дуковска Ефимија
ЕФИМИЈА ДУКОВСКА АДВОКАТ

Московска 9
Скопје
Општина: Карпош
(02)3076052
[email protected]
5030993123255
Ефимија Дуковска

 

Митровска Маруша
МАРУША МИТРОВСКА АДВОКАТ

Евлија Челебија 11
Скопје
Општина: Чаир
(02)3130213
[email protected]
5030995140149

 

Јанкуловски Јане
ЈАНЕ ЈАНКУЛОВСКИ АДВОКАТ

11-ти Октомври 23-а 1/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3223303
[email protected]
5030004227616

 

Панчевски Димитар
ДИМИТАР ПАНЧЕВСКИ АДВОКАТ

Филип Втори Македонски 22/1 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3224678
[email protected]
5030005238026

 

Авторска агенција МА
АВТОРСКА АГЕНЦИЈА-МА Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Владимир Полежиновски 23 лок.4 (Иван Милутиновиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3245830
[email protected]
4030005561729
Анка Ѓорѓиевска

 

Јаневска Ингилизовска Светлана
СВЕТЛАНА ИНГИЛИЗОВСКА-ЈАНЕВСКА АДВОКАТ

Ристо Равановски 22
Скопје
Општина: Центар
(075)701454
[email protected]
5030004228248

 

Илијева Марија
МАРИЈА ИЛИЈЕВА АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)5214446
[email protected]
5030004239215

 

Гроздановска Оливера
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3233699
[email protected]
4030005567387

 

Павлески Стеван
СТЕВАН ПАВЛЕСКИ АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 28/35
Скопје
Општина: Центар
(02)3230811
[email protected]
5030999196513

 

Институт за македонски јазик Крсте Петков Мисирков
ЈНУ ИМЈ КРСТЕ МИСИРКОВ СКОПЈЕ

Григор Прличев 5, п.фах 434
Скопје
Општина: Центар
(02)3114733
[email protected]
4030995125014
Веселинка Лаброска

 

Тасески Тодор
ТОДОР ТАСЕВСКИ АДВОКАТ

Вич 14-5/19
Скопје
Општина: Карпош
(02)3075768

5030001209501

 

Агенција за катастар на недвижности на Р.Македонија
АГЕНЦИЈА ЗА КАТАСТАР НА НЕДВИЖНОСТИ СКОПЈЕ

Трифун Хаџи Јанев 4
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3204800
[email protected]

Славче Трпески

 

1 за справување со кризи
1 ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ СКОПЈЕ

Димче Мирчев 9
Скопје
Општина: Центар
(02)3249101
[email protected]
4030005562113
Мутаир Максуд

 

Васиќ Мирјана
МИРЈАНА ВАСИЌ АДВОКАТ

Васко Карангелески 25/6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2464888

5030994122830

 

Комора за обезбедување на имот и лица
КОМОРА НА Р.М. ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ЛИЦА И ИМОТ СКОПЈЕ

Орце Николов 20-1/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3225000
[email protected]
4030000389170
Верица Милеска-Стефановска

 

Ѓуриќ Жељко
ЖЕЉКО ЃУРИЌ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28-а лок.29
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2467727

5030999201738

 

Адвокатско друштво Илиев
ЉУПЧО ИЛИЕВ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28 лам.1 мезанин лок.15
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2465050
[email protected]
5030993110510
Љупчо Илиев

 

Пепељугоски д-р Валентин
ВАЛЕНТИН М-Р ПЕПЕЉУГОСКИ АДВОКАТ

Димитрије Чуповски 4-1/1 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3211005
[email protected]
5030999198877
Валентин Пепељуговски

 

Зафировска-Јовановска Елизабета
Е. ЗАФИРОВСКА ЈОВАНОВСКА АДВОКАТ

Иван Хаџиниколов 77-а (Ратко Митровиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2793361
[email protected]
5030995144292

 

Совет на општина 2
ОПШТИНА 2 СКОПЈЕ

Радика 9
Скопје
Општина: Карпош
(02)3069799 лок.124
[email protected]
4030004565593
Стевче Јакимовски

 

Ташовски Горан
ГОРАН ТАШОВСКИ АДВОКАТ

Даме Груев 3-5/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3133206
[email protected]
5030000207050

 

Миладиновска Рената
РЕНАТА МИЛАДИНОВСКА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 21-7/4
Скопје
Општина: Аеродром
(070)333046
[email protected]
5030004226768

 

Менс легис
МЕНС ЛЕГИС Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

бул.Св.Климент Охридски 54-3/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3126462
[email protected]
4030994135970
Љубица Рубен

 

Стоева Камелија
КАМЕЛИЈА СТОЕВА ЦИЦОВИЌ АДВОКАТ

Пајко Маало 2
Скопје
Општина: Центар
(02)3226126
[email protected]
5030005240101

 

Катевеновски Ивана
ИВАНА КАТЕВЕНОВСКИ НОТАР

бул.Александар Македонски б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3171571
[email protected]
5080010500836
Ивана Катевеновски

 

Бинпро
БИНПРО Д.О.О. СКОПЈЕ

Аминта III 15-а/13 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3118709
[email protected]
4030994134176
Снежана Јовановска

 

Мери Весова
МЕРИ ВЕСОВА НОТАР

4 11 лок.7
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2039717
[email protected]
5030998188665
Мери Весова

 

Судски совет на РМ
РЕПУБЛИЧКИ СУДСКИ СОВЕТ

Димитрија Чуповски б.б. (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3218130
[email protected]
4030994275098

 

Јанев Бојан
БОЈАН ЈАНЕВ АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 37/17
Скопје
Општина: Центар
(070)233262
[email protected]
5030004226954

 

Меноски Стево
СТЕВО С. МЕНОСКИ АДВОКАТ

бул.3-та Македонска Бригада 10
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3296999

5030991106582

 

Маневска Ленче
ЛЕНЧЕ МАНЕВСКА АДВОКАТ

Јордан Мијалков 40-А/1 (Железничка)
Скопје
Општина: Центар
(02)3232311
[email protected]
5030994110467

 

Мизрахи Љиљана
ЉИЉАНА МИЗРАХИ АДВОКАТ

Салих Асим 50 (Подграѓе)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3119548

5030996124635

 

Поповски Драган
ДРАГАН ПОПОСКИ АДВОКАТ

Македонија 10-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3231609
[email protected]
5030983104171
Драган Поповски

 

Евроатлански совет на Македонија
ЕВРО- АТЛАНСКИ СОВЕТ НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Македонија 22-1/15
Скопје
Општина: Центар
(02)3162221
[email protected]
4030001433270
Лазар Еленоски

 

Пиштолова Настова Даниела
ДАНИЕЛА НАСТОВА ПИШТОЛ АДВОКАТ

Бојмија 1 лок.5
Скопје
Општина: Аеродром
(071)222332
[email protected]
5030006240857

 

Ѓорческа Алики
АЛИКИ ЃОРЧЕВСКА АДВОКАТ

Никола Вапцаров 2 кат 6/5
Скопје
Општина: Центар
(02)5213663
[email protected]
5030004238235

 

Стојкова Лела
ЛЕЛА СТОЈКОВА АДВОКАТ

11-ти Октомври 17 канцеларија 13
Скопје
Општина: Центар
(02)3230820
[email protected]
5030999197447

 

Јанакиевска Македонка
ЈАНАКИЕВСКА МАКЕДОНКА АДВОКАТ

Пролет 16-2/27
Скопје
Општина: Центар
(02)3112473
[email protected]
5030998191470

 

13-ти Ноември геронтолошки завод-Скопје
13 НОЕМВРИ Ј.З.У. ГЕРОНТОЛОШКИ ЗАВОД СКОПЈЕ

Борис Сарафов 129 (4-ти Јули)
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2031238
[email protected]
4030997139926
д-р Ленче Нелоска

 

Марковиќ Валентина
ВАЛЕНТИНА МАРКОВИЌ АДВОКАТ

Битпазарска 17
Скопје
Општина: Чаир
(02)3226330
[email protected]
5030006241535

 

Медарски Филип
ФИЛИП МЕДАРСКИ АДВОКАТ

Васил Главинов 3/1-1
Скопје
Општина: Центар
(02)6133645
[email protected]
5030004228337

 

Миланов Александар
АЛЕКСАНДАР МИЛАНОВ АДВОКАТ

Македонија 22-3/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3237882
[email protected]
5030998188932

 

Државен завод за индустриска сопственост
ЗАВОД ЗА ЗАШТИТА НА ИНДУСТР. СОПСТВЕНОСТ МИН. ЗА РАЗВОЈ

11-ти Октомври 25
Скопје
Општина: Центар
(02)3103601
[email protected]
4030994253825
Сафет Емрули

 

Спасовска Љубица
ЉУБИЦА СПАСОВСКА АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 19 лок.62 мезанин
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2463503
[email protected]
5030993132262

 

Министерство за правда-7
МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА СКОПЈЕ

бул.Александар Македонски б.б.
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3211851

4030990254525

 

Адвокатско друштво Де Леге-Калеска и Цветановска
ДЕ ЛЕГЕ КАЛЕСКА И ЦВЕТАНОВСКА СКОПЈЕ

бул.Кочо Рацин 14-6/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3225131
[email protected]

Снежана Калеска

 

Давидовска Елена
АДВОКАТ ЕЛЕНА ДАВИДОВСКА

Народен фронт 19 лок.32
Скопје
Општина: Центар
(070)230655
[email protected]
5030005237623

 

Дирекција за заштита на личните податоци
ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев 18, зграда на МТВ кат 14
Скопје
Општина: Чаир
(02)3230635
[email protected]
4030005557667
Димитар Ѓеорѓиевски

 

Институт за Старословенска култура
ИНСТИТУТ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ НА СТАРОСЛОВ. КУЛТУРА Ц.О. ПРИЛЕП

Григор Прличев 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3115292

4021981117370
Светла Мурговска

 

Јандриоска Билјана
БИЉАНА ЈАНДРИОСКА АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 15 лок.6
Скопје
Општина: Центар
(02)6091015
[email protected]
5030997165165

 

Јаниќевиќ Данило
ДАНИЛО С. ЈАНИЌЕВИЌ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 38-1/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3166629
[email protected]
5030980107390

 

Трајковски Марјан
МАРЈАН ТРАЈКОВСКИ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 22 лок.8 мезанин
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2464264
[email protected]
5030998190686

 

Трајковски м-р Петар
ПЕТАР ТРАЈКОВСКИ АДВОКАТ

Мајка Тереза 5/2 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3109394
[email protected]
5030990151002

 

Станојевиќ Часлав
ЧАСЛАВ СТАНОЈЕВИЌ АДВОКАТ

Методија Андонов Ченто 85 лок.12 (Антон Попов)
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)2522384
[email protected]
5030995163327

 

Наков Димче
НАКОВ ДИМЧЕ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лам.Ц 5/6
Скопје
Општина: Чаир
(02)3211530
[email protected]
5030992118150

 

Јакимовска Иванка
ИВАНКА ЈАКИМОВСКА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка ламела Ц кат 3 лок.6
Скопје
Општина: Чаир
(02)3224848
[email protected]
5030996125321
Иванка Јакимовска

 

Боцески Ратко
РАТКО БОЦЕСКИ АДВОКАТ

Бојмија 6 кула 3
Скопје
Општина: Аеродром
(070)252421

5030990138812

 

Адвокатска канцеларија Ташкова
ДИЈАНА ТАШКОВА АДВОКАТ

Костурски Херои 2 (29-ти Ноември)
Скопје
Општина: Центар
(02)3238255
[email protected]
5030007500321
Дијана Ташкова

 

Ивановски Горан
ГОРАН ИВАНОВСКИ АДВОКАТ

Ташко Караџа 11-а
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3173848
[email protected]
5030006240849

 

Тафчиевска Дијана
ДИЈАНА ТАФЧИЕВСКА АДВОКАТ

Даме Груев 3 лок.8
Скопје
Општина: Центар
(02)3221344
[email protected]
5030001209471

 

Општина Арачиново
ОПШТИНА АРАЧИНОВО АРАЧИНОВО

ул.14 бр.15, с.Арачиново
Скопје
Општина: Арачиново
(02)2579803
[email protected]
4033004100018
Бахрим Ајвази

 

Ристовски Оливер
ОЛИВЕР РИСТОВСКИ АДВОКАТ

Аминта III 25-1/2 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3118308
[email protected]
5030990125079

 

Македонијапатент
МАКЕДОНИЈАПАТЕНТ Д.О.О. СКОПЈЕ

Апостол Гусларот 3
Скопје
Општина: Центар
(02)3121053
[email protected]
4030995108802
Љубомир Трајковски

 

Министерство за финансии-7
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

бул.Александар Македонски б.б.
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3134605

4030990255017
Кираца Тутевска

 

Државен санитарен и здравствен инспекторат-6
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО СКОПЈЕ

8ска 4
Скопје
Општина: Чаир
(02)2621769

4030990253804

 

Милошевски Зоран
ЗОРАН Р. МИЛОШЕВСКИ АДВОКАТ

ТЦ Буњаковец кат 1 лок.31
Скопје
Општина: Центар
(077)589631

5030992123642

 

Министер за странски инвестиции
АГЕНЦИЈА НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ И ПРОМОЦИЈА НА ИЗВОЗ НА Р.М.

бул.Илинден 2
Скопје
Општина: Центар
(02)3114146
[email protected]
4030004528280
Веле Самак

 

Шеху Муамет
ШЕХУ МУАМЕТ МАЛИЌ НОТАР

бул.Крсте Мисирков 57
Скопје
Општина: Чаир
(02)3228749
[email protected]
5080010500755

 

Министерство за правда-5
МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА СКОПЈЕ

Борис Трајковски б.б. (Првомајска)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2780166

4030990254525

 

Ристовска Маја
МАЈА РИСТОВСКА АДВОКАТ

Пајко маало 55
Скопје
Општина: Центар
(02)3161514
[email protected]
5030002219624

 

Алачка-Буровска Весна
ВЕСНА АЛАЧКА БУРОВСКА АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 15/7
Скопје
Општина: Чаир
(02)3137504
[email protected]
5030996115164
Весна Алачка

 

Антовски Вуке
ВУКЕ АНТОВСКИ АДВОКАТ

Борис Сарафов 25 (4-ти Јули)
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(070)535114
[email protected]
5030993126769

 

Павлеска Ружа
РУЖА ПАВЛЕСКА АДВОКАТ

Бојмија 8
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2466057
[email protected]
5030998164600
Ружа Павлеска

 

Адвокатска и патентна канцеларија Маја Бариќ
МАЈА БАРИЌ АДВОКАТ И ПАТЕНТЕН ЗАСТАПНИК

бул.В.С.Бато 39 лок.6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)6145002
[email protected]
5030999195223
Маја Бариќ

 

Пејкова Наташа
НАТАША ПЕЈКОВА НОТАР

М.Т.Гологанов 70-а (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Карпош
(02)3090200
[email protected]
5030008502166

 

Ангелов Ванчо
ВАНЧО АНГЕЛОВ АДВОКАТ

Бојмија 6-К/3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2463107
[email protected]
5030001217067

 

Петковски Благој
БЛАГОЈ ПЕТКОВСКИ АДВОКАТ

Битпазарска 135
Скопје
Општина: Чаир
(071)293364

5030992120392
Благој Петковски

 

Парнаџиев Александар
АЛЕКСАНДАР ПАРНАЏИЕВ АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 70-б лок.29 (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Карпош
(070)344280
[email protected]
5030002225632

 

Пановски Жарко
ЖАРКО ПАНОВСКИ АДВОКАТ

ТЦ Буњаковец кат 1 лок.31
Скопје
Општина: Центар
(070)231054

5030990110217

 

Алексиќ Ружица
РУЖИЦА АЛЕКСИЌ АДВОКАТ

Гиго Михајловски 2-3/24
Скопје
Општина: Карпош
(02)3063043
[email protected]
5030000203534

 

Андреевски Атанас
АНДРЕЕВСКИ АТАНАС АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28 лок.11
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2402379
[email protected]

Атанас Андреевски

 

Анастасов Дарко
ДАРКО АНАСТАСОВ АДВОКАТ

Пајко маало 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3137370
[email protected]

 

Адвокатско друштво Поленак
ПОЛЕНАК СКОПЈЕ

Орце Николов 98
Скопје
Општина: Центар
(02)3114737
[email protected]

Кристијан Поленак

 

Антиќ Даниела
ДАНИЕЛА АНТИЌ АДВОКАТ

Пајко Маало б.б.
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3112470
[email protected]
5030003225482

 

Град Скопје
ГРАД СКОПЈЕ СКОПЈЕ

бул.Илинден 82
Скопје
Општина: Центар
(02)3297255
[email protected]
4030004561156
Коце Трајановски

 

Петровски Миле
МИЛЕ ПЕТРОВСКИ АДВОКАТ

Њу Делхиска 2/4 лок.14
Скопје
Општина: Карпош
(02)3063033
[email protected]
5030993110820

 

Алексовски Санде
САНДЕ АЛЕКСОВСКИ АДВОКАТ

Маџир Маало 39
Скопје
Општина: Центар
(02)3134884
[email protected]
5030995166644

 

Саздовски Бранко
БРАНКО САЗДОВСКИ АДВОКАТ

Рилски Конгрес 18
Скопје
Општина: Центар
(02)3177313

5080011501488

 

Арсовски Никола
НИКОЛА АРСОВСКИ АДВОКАТ

Даме Груев 7-3/18
Скопје
Општина: Центар
(02)3151344
[email protected]
5030995148778

 

Бојковска-Стојановска Николина
НИКОЛИНА СТОЈАНОВСКА БОЈКОВСКА АДВОКАТ

Битпазарска 12
Скопје
Општина: Чаир
(02)3222391
[email protected]
5030998188142

 

Блажевска Марина
МАРИНА БЛАЖЕВСКА АДВОКАТ

11-ти Октомври 42/14
Скопје
Општина: Центар
(02)3115075
[email protected]
5030997130710

 

Панчевски Игнат
ИГНАТ ПАНЧЕВСКИ АДВОКАТ

Филип Втори Македонски 22/1 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3224678
[email protected]
5030986101882

 

Василевски Драган
ДРАГАН ВАСИЛЕВСКИ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лок.13 мезанин
Скопје
Општина: Чаир
(02)3131312
[email protected]
5030999198460

 

Управа за наменско производство
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА СКОПЈЕ

Михаил Цоков б.б. барака 7
Скопје
Општина: Карпош
(02)3211395

4030000392597
Владо Стојанов – раководител на одделение

 

Гаврилоски Марјан
АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА ГАВРИЛОСКИ МАРЈАН

Стив Наумов 22-3/1
Скопје
Општина: Чаир
(02)3125096
[email protected]
5030000206835

 

Ивановски Јузеф
ЈУЗЕФ ИВАНОВСКИ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 30/6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2464464
[email protected]
5030007500305

 

Биро за метрологија
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА-БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈА СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 109-а
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2403676
[email protected]
4030008014443
Димитар Парнарџиев

 

Андреевски Панде
ПАНДЕ АНДРЕЕВСКИ АДВОКАТ

бул.АСНОМ 6-3/10 (АВНОЈ)
Скопје
Општина: Аеродром
(070)250055

5030992113078

 

Кабинет на Претседател на Република Македонија
ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Димитрија Чуповски 7 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3225825

4030991338854

 

Ѓорѓиева Аида
АИДА ЃОРГИЕВА АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 155-1/50
Скопје
Општина: Центар
(070)210175

5030998190287

 

Вандев Борис
БОРИС ВАНДЕВ АДВОКАТ

Бојмија 6
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2463556
[email protected]
5030992127630

 

Пекевска-Вукадиновиќ Маргарита
МАРГАРИТА ПЕКЕВСКА АДВОКАТ

Народен Фронт 21-4/5
Скопје
Општина: Центар
(070)936976
[email protected]
5030991167140
Маргарита Пекевска-Вукадиновиќ

 

Арнаудовски Душко
ДУШКО АРНАУДОВСКИ АДВОКАТ

Орце Николов 97-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3133215
[email protected]
5030995123155

 

Костовска Кристина
КРИСТИНА КОСТОВСКА НОТАР

Максим Горки 1-1/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3117215
[email protected]
5030005237143

 

Богојевиќ Слободан
СЛОБОДАН БОГОЈЕВИЌ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка сутерен лок.23
Скопје
Општина: Чаир
(075)228794
[email protected]
5030998190694

 

Државен инспекторат за труд-трудова инспекција
МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 48-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3116110

4030990252999
Насер Бајрами

 

Богдановски Живко
ЖИВКО БОГДАНОВСКИ АДВОКАТ

Владимир Комаров 1 лок.1
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2469052
[email protected]
5030003223595

 

Боински Драги
ДРАГИ БОИНСКИ АДВОКАТ

Народен Фронт 17-6/22
Скопје
Општина: Центар
(02)3080403
[email protected]
5030999206675

 

Панова Видески Билјана
БИЛЈАНА ПАНОВА -ВИДЕСКА АДВОКАТ

Владимир Комаров 1-а-4/20
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3091836
[email protected]
5030996187548
Билјана Панова

 

Петровска Стефановска Виолета
ВИОЛЕТА ПЕТРОВСКА СТЕФАНОВСКА НОТАР

11-ти Октомври 36
Скопје
Општина: Центар
(02)3133274
[email protected]
5007999113209

 

Стојчева Весна
ВЕСНА СТОЈЧЕВА НОТАР

бул.Партизански Одреди 64-а-2/4 мезанин
Скопје
Општина: Центар
(02)3069359
[email protected]
5030999198648

 

Државен санитарен и здравствен инспекторат
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО СКОПЈЕ

Мајка Тереза б.б. (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3112500 лок.111

4030990253804
Џевџев Шаќири

 

Митков Петар
ПЕТАР ВЛАДИМИР МИТКОВ НОТАР

бул.Јане Сандански 9, ТЦ 13-ти Ноември лок.21
Скопје
Општина: Центар
(02)2452030
[email protected]
5030999198800
Петар Митков

 

Дангов Димитар
ИНТЕР ПАРТЕС АДВОКАТСКО ДРУШТВО СКОПЈЕ

ДТЦ Мавровка лам.Ц 2/4
Скопје
Општина: Чаир
(02)3123034
[email protected]
4080011520586

 

Институт за стандардизација
ИНСТИТУТ ЗА СТАНДАРДИЗАЦИЈА НА Р.М. СКОПЈЕ

Васил Главинов 8, блок 10 мезанин
Скопје
Општина: Центар
(02)3247150
[email protected]
4030002473659
Љупчо Давчев

 

Харалампиева Емилија
ЕМИЛИЈА ХАРАЛАМПИЕВА НОТАР

Димитрија Чуповски 31-3/2 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3223852
[email protected]
5030998190252

 

Државен девизен инспекторат
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Васил Ѓоргов б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3161425

4030990255017
Мелаи Адеми

 

Петровска Алексова Анета
АНЕТА ПЕТРОВСКА АЛЕКСОВА НОТАР

Никола Вапцаров 3/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3114008
[email protected]
5080010500739

 

Карталова Милена
МИЛЕНА КАРТАЛОВА НОТАР

бул.Јане Сандански 78
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2450563
[email protected]
5030998188878
Милена Карталова

 

Гашев Емил
ЕМИЛ ГАШЕВ АДВОКАТ

Тодор Александров 79 лок.3,4 (Салвадор Аљенде)
Скопје
Општина: Центар
(02)3114280
[email protected]
5030988123166

 

Државен инспекторат за земјоделство
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО

Аминта III 2 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3121462
[email protected]
4030990253758
Румен Стаменов

 

Државен инспекторат за техничка инспекција
МИН. ЗА ЕКОН. -ДРЖАВ. ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ СКОПЈЕ

Кеј Димитар Влахов б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3224936

4030007013605
Џемали Мехази

 

Државен инспекторат за шумарство и ловство
МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО

Јуриј Гагарин 15
Скопје
Општина: Карпош
(02)3127107
[email protected]
4030990253758
Игор Лазаровски

 

Дончева Весна
ВЕСНА ДОНЧЕВА НОТАР

Даме Груев 28
Скопје
Општина: Центар
(02)3212101
[email protected]
5030001214050
Весна Дончева

 

Гелевски Зоран
ЗОРАН ГЕЛЕВСКИ АДВОКАТ

Никола Русински 3 лок.6
Скопје
Општина: Карпош
(02)3065048
[email protected]
5030001209552

 

Пецовска Биљана
БИЛЈАНА ПЕЦОВСКА НОТАР

бул.Партизански Одреди 43-б
Скопје
Општина: Центар
(02)3245444
[email protected]
5030998189459
Билјана Пецовска

 

Веселиновски Љупчо
ЉУПЧО ВЕСЕЛИНОВСКИ АДВОКАТ

Владимир Комаров 1-а-1/2
Скопје
Општина: Аеродром
(070)217069
[email protected]
5030991166593

 

Зечевиќ Радосава
РАДОСАВА ЗЕЧЕВИЌ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 65/17
Скопје
Општина: Чаир
(02)3133157
[email protected]
5030998220615
Зечевиќ Радосава

 

Бубевска Снежана
СНЕЖАНА ТРПКО БУБЕВСКА НОТАР

бул.Јане Сандански 24 лок.5
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2450004
[email protected]
5030001214408
Снежана Бубевска

 

Дангова Виолета
ИНТЕР ПАРТЕС АДВОКАТСКО ДРУШТВО СКОПЈЕ

ДТЦ Мавровка лам.Ц кат 2/4
Скопје
Општина: Чаир
(02)3123034
[email protected]
4080011520586

 

Пешиќ Оливера
ОЛИВЕРА ПЕШИЌ НОТАР

Вера Јоциќ 1-д/1-4
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2776917
[email protected]
5030003226390
Оливера Пешиќ

 

Адвокатска канцеларија Ивчески
ТОМЕ ИВЧЕСКИ АДВОКАТ

Филип Втори Македонски 3/3-3 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Центар
(02)3231499
[email protected]
5030001218870
Томе Ивчески

 

Адвокатско друштво Тортевски
ТОРТЕВСКИ СКОПЈЕ

Македонија 25-1/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3128428
[email protected]

Александар Тортевски

 

Рауфи Насер
НАСЕР РАУФИ АДВОКАТ

Битпазарска 21
Скопје
Општина: Чаир
(02)3130105
[email protected]il.com
5030987175324

 

Тренкоска Благица
БЛАГИЦА ТРЕНКОСКА АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 32-2/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3136578
[email protected]
5030995165133

 

Зечевиќ Слободан
СЛОБОДАН ЗЕЧЕВИЌ АДВОКАТ

Орце Николов 87-2/13
Скопје
Општина: Центар
(02)3109202
[email protected]
5030998202722
Слободан Зечевиќ

 

Костадиновски Златко
ЗЛАТКО КОСТАДИНОВСКИ АДВОКАТ

Христо Татарчев 36 (Сава Ковачевиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2776454
[email protected]
5030991135701

 

Шентевски Љупчо
ЉУПЧО ШЕНТЕВСКИ АДВОКАТ

Беласица 6
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)5207014
[email protected]
5030998164510

 

Адвокатска канцеларија Чејковски
КИРИЛ ЧЕЈКОВСКИ АДВОКАТ

Благоја Страчков 12
Скопје
Општина: Центар
(02)3213650
[email protected]
5030979102105
Кирил Чејковски

 

Јоанидис Јован
ЈОВАН ЈОАНИДИС АДВОКАТ

Орце Николов 155-б
Скопје
Општина: Карпош
(02)3067199
[email protected]
5030978104279

 

Христов Тодор
ТОДОР В. ХРИСТОВ АДВОКАТ

Мирослав Крлежа 62/10 (Ѓуро Ѓаковиќ)
Скопје
Општина: Центар
(070)255314
[email protected]
5030995111793

 

Иванџикова Драгица
ДРАГИЦА ИВАНЏИКОВА АДВОКАТ

Дрезденска 15-2/12
Скопје
Општина: Карпош
(070)340830
[email protected]
5030000208331

 

Чилиманов Илија
ИЛИЈА ЧИЛИМАНОВ АДВОКАТ

Никола Кљусев 14 (27-ми Март)
Скопје
Општина: Центар
(02)3116232
[email protected]
5030001209846

 

Институт за белодробни заболувања
ИНСТИТУТ ЗА БЕЛОД. ЗАБОЛ. И ТУБЕР. Ј.З.У. Ц.О. СКОПЈЕ

Мајка Тереза 17 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3147501

4030966235668

 

Хаџи Лега Сотираќи
СОТИРАЌИ ХАЏИ-ЛЕГА АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 74-4/2
Скопје
Општина: Карпош
(02)3074670
[email protected]
5030999192895

 

Николовски Владимир
ВЛАДИМИР НИКОЛОВСКИ АДВОКАТ

Наум Наумовски Борче 88-a
Скопје
Општина: Центар
(02)3178629
[email protected]
5030994109760

 

Кимовски Сашо
САШО КИМОВСКИ АДВОКАТ

Индира Ганди 50 (11)
Скопје
Општина: Шуто Оризари
(02)2653170
[email protected]
5030998192573
Сашо Кимовски

 

Вишо јавно обвинителство
ВИШО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО

Кеј Димитар Влахов б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3227858

4030945253259
Касам Хасани-виш обвинител

 

Уставен суд на РМ
УСТАВЕН СУД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

бул.12-та Македонска бригада 2
Скопје
Општина: Центар
(02)3165153

4030963338830
Трендафил Ивановски

 

Колев Горан
ГОРАН КОЛЕВ АДВОКАТ

Костурски Херои 17-2 М-4 (29-ти Ноември)
Скопје
Општина: Центар
(02)3224622
[email protected]
5030990145924

 

Крстев Ванчо
ВАНЧО КРСТЕВ АДВОКАТ

Борка Талески 12-а/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3120226

5030997164096

 

Стојановска Лидија
ЛИДИЈА СТОЈАНОВСКА АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 8/35
Скопје
Општина: Центар
(070)355248
[email protected]
5030996141300

 

Крепиев Борислав
БОРИСЛАВ М. КРЕПИЕВ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 22 лок.8 мезанин
Скопје
Општина: Аеродром
(070)528972

5030998187529

 

Реџепагиќ Фехим-Феко
ФЕХИМ РЕЏЕПАГИЌ ФЕКО АДВОКАТ

Битпазарска 9
Скопје
Општина: Чаир
(02)3128453
[email protected]
5030993129520

 

Софрониевски Богољуб
БОГОЉУБ СОФРОНИЕВСКИ АДВОКАТ

Градски ѕид 9 лок.6
Скопје
Општина: Центар
(02)3109684

5030999196033

 

Ракочевиќ Владимир
М-Р. ВЛАДИМИР РАКОЧЕВИЌ АДВОКАТ

Демир Трајко 21-а
Скопје
Општина: Карпош
(02)3065104
[email protected]
5030997163901

 

Цоневски Гоце
ГОЦЕ ЦОНЕВСКИ АДВОКАТ

Васил Главинов 7-б-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3290811
[email protected]
5030996132158

 

Мирчевски Војо
ВОЈО МИРЧЕВСКИ АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 74/34
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2450274
[email protected]
5030998164790

 

Макаровска Илијана
ИЛИЈАНА МАКАРОВСКА АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 9-а кат 1 лок.10
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2462362
[email protected]
5030002221106

 

Адвокатско друштво Кнезовиќ и соработници
АДВОКАТСКО ДРУШТВО КНЕЗОВИЌ И СОРАБОТНИЦИ СКОПЈЕ

Димитрија Чуповски 4-2/3 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3220680
[email protected]

Дејан Кнезовиќ

 

Мирјаноска Весна
ВЕСНА МИРЈАНОСКА АДВОКАТ

11-ти Октомври 23-а-1/6
Скопје
Општина: Центар
(070)271867
[email protected]
5030998191410

 

Савиќ Светлана
АДВОКАТ СВЕТЛАНА САВИЌ СКОПЈЕ

М.Т.Гологанов 59-3/6 (Иво Лола Рибар)
Скопје
Општина: Центар
(02)3223876
[email protected]
5030992128504
Светлана Савиќ

 

Миовски Васил
ВАСИЛ МИОВСКИ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 9/14
Скопје
Општина: Чаир
(02)3136057
[email protected]
5030988110650

 

Мартиновски Милорад
МИЛОРАД МАРТИНОВСКИ АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 20-б
Скопје
Општина: Центар
(02)3227633
[email protected]
5030998194657

 

Чукиќ и Марков
АДВОКАТСКО ДРУШТВО ЧУКИЌ И МАРКОВ СКОПЈЕ

Аминта III 33-а (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3230916
[email protected]
4030006589236
Серјожа Марков

 

Собрание на Република Македонија
СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

11-ти Октомври 10
Скопје
Општина: Центар
(02)3112255
[email protected]
4030946338843
Трајко Вељановски

 

Николовски Спирко
СПИРКО НИКОЛОВСКИ АДВОКАТ

11-ти Октомври 17
Скопје
Општина: Центар
(02)3231253

5030002214835

 

Димишков Васил
ВАСИЛ ДИМИШКОВ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 38-1/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3109111
[email protected]
5030996141475

 

Гроздановски Бранко
БРАНКО ГРОЗДАНОВСКИ АДВОКАТ

Ѓуро Стругар 15-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3223141
[email protected]
5030991140349

 

Дукоски Сашко
САШКО ДУКОСКИ АДВОКАТ

11-ти Октомври 16/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3119783
[email protected]
5030992144194

 

Калири и миресис
КЛАСЈЕ НА ДОБРИНА ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА СКОПЈЕ

Самоилова 96
Скопје
Општина: Чаир
(02)3112629
[email protected]
4030991364472
Руфат Шерифи

 

Организација на жените на град Скопје
ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЖЕНИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ

11-ти Октомври 17, п.фах 850
Скопје
Општина: Центар
(02)3164815

4030991340999
Томка Дилевска

 

Дончевски Дејан
ДЕЈАН ДОНЧЕВСКИ АДВОКАТ

ЊУ Делхиска 6 1-б/2
Скопје
Општина: Карпош
(02)6130356
[email protected]
5030997193932

 

Младеновски Гене
АДВОКАТ МЛАДЕНОВСКИ ГЕНЕ

ТЦ 4 18 лок.1 лам.2
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)6136060
[email protected]
5030999502177

 

Георгиев Иван
ИВАН ГЕОРГИЕВ АДВОКАТ

Никола Вапцаров 5/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3161234
[email protected]
5030994101743

 

Митревски Методија
АДВОКАТ МЕТОДИЈА МИТРЕВСКИ

Бојмија 1/11
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2467870
[email protected]
5030001211042

 

Трајкова Даниела
ДАНИЕЛА ТРАЈКОВА АДВОКАТ

Њу Делхиска 4-3/9
Скопје
Општина: Карпош
(02)3065618
[email protected]
5030996143419

 

Палиќ Нада
НАДА ПАЛИЌ НОТАР

Пролет 1-3/18
Скопје
Општина: Центар
(02)3114911
[email protected]
5030998194746

 

Стојановска Лилјана
ЛИЛЈАНА СТОЈАНОВСКА АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28-2/5
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2469671
[email protected]
5030003222190

 

Државно правобранителство на РМ
ДРЖАВНО ПРАВОБРАНИТЕЛСТВО Скопје

Гоце Делчев 8
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3230214
[email protected]
4030952338812
Оливера Китанова

 

Стопанска комора на Македонија
СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Димитрије Чуповски 13 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3244000
[email protected]
4030962253440
Бранко Азески

 

Општина Студеничани
ОПШТИНА СТУДЕНИЧАНИ СКОПЈЕ

ул.1 б.б. с.Студеничани
Скопје
Општина: Студеничани
(02)2724005
[email protected]
4030004573316
Азем Садику

 

Моловска Љубица
ЉУБИЦА МОЛОВСКА НОТАР

Франклин Рузвелт 44-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3114693
[email protected]
5030998188525
Љубица Моловска

 

Михајловски Драган
ДРАГАН МИХАЈЛОВСКИ АДВОКАТ

11-ти Октомври 2-3/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3113741
[email protected]
5030992124940

 

Јовановска Василева Валентина
ВАЛЕНТИНА ЈОВАНОВСКА АДВОКАТ

Пролет 10-а-2/13
Скопје
Општина: Центар
(070)728522
[email protected]
5030003222882

 

Аврамовски Атанас
АТАНАС АВРАМОВСКИ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.13
Скопје
Општина: Чаир
(02)3131312
[email protected]
5030006241330

 

Агенција за државни патишта
АГЕНЦИЈА ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА СКОПЈЕ

Ѓуро Стругар 14
Скопје
Општина: Центар
(02)3118044
[email protected]
4030981217633
Наташа Валканоска

 

Јанкуловски Никодие
НИКОДИЈЕ ЈАНКУЛОВСКИ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 13/2
Скопје
Општина: Чаир
(02)3135043
[email protected]
5030993110447

 

Трајковски Синиша
АДВОКАТ СИНИША ТРАЈКОВСКИ СКОПЈЕ

бул.Крсте Мисирков 13/7
Скопје
Општина: Чаир
(02)3129266
[email protected]
5030992143848
Синиша

 

Ристовска Лидија
АДВОКАТ ЛИДИЈА РИСТОВСКА СКОПЈЕ

ТЦ Мавровка мезанин лок.48
Скопје
Општина: Чаир
(02)3229443
[email protected]
5030002228470

 

Ангеловска Нада
НАДА АНГЕЛОВСКА АДВОКАТ

Македонија 22-2/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3164472
[email protected]
5030990108700

 

Нацевска Татјана
ТАТЈАНА НАЦЕВСКА АДВОКАТ

Даме Груев 7-4/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3115151
[email protected]
5030994113784

 

Србиноска Афродита
АДВОКАТ АФРОДИТА СРБИНОСКА

Филип Втори Македонски 15-2/9 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3220490
[email protected]
5030001210860

 

Трајчев Никола
НИКОЛА ТРАЈЧЕВ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 9/3
Скопје
Општина: Чаир
(02)3226365
[email protected]
5030980110618

 

Кангалова Анета
АНЕТА КАНГАЛОВА АДВОКАТ

Васил Ѓоргов 20-1/52
Скопје
Општина: Центар
(02)3230180
[email protected]
5030001210208

 

Месна заедница-2 2
2 2 МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Бранислав Нушиќ 4
Скопје
Општина: Карпош
(02)3071246

4030971262517
Ратко Стојковски

 

Земјоделски институт-Лозарство
ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ

Натанаил Кучевишки б.б.
Скопје
Општина: Бутел
(02)2658604

4043009100062
Климе Белески

 

Месна заедница-2 1
2 1 МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Иван Аговски б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3068754

4030971264730

 

Ристески Гоце
ГОЦЕ РИСТЕСКИ АДВОКАТ

Мирослав Крлежа 29 стан 1 (Ѓуро Ѓаковиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3233630
[email protected]
5030004231222
Гоце Ристески

 

Градежен Институт Македонија
МАКЕДОНИЈА А.Д. ГРАДЕЖЕН ИНСТИТУТ СКОПЈЕ

Дрезденска 52
Скопје
Општина: Карпош
(02)3066816
[email protected]
4030975274722
Михо Јаневски

 

Николиќ Симона
СИМОНА СИМЕОН НИКОЛИЌ НОТАР

Народен Фронт 19-а
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3226208
[email protected]
5030002218598

 

Сојуз на инвалидите на трудот на РМ
ГРАДСКИ СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕН. НА ТРУДОВИ ИНВАЛИДИ НА ГРАД СКОПЈЕ

11-ти Октомври 42-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3166362
[email protected]
4030990270920
Крсто Цанев

 

Колевски Драги
ДРАГИ КОЛЕВСКИ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 11-1/8
Скопје
Општина: Чаир
(02)3133608
[email protected]
5030991107090

 

Шилегов Петре
ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 19-5/4
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2469777
[email protected]
5030998197656

 

Радовановиќ Димитриоска Мира
МИРА РАДОВАНОВИЌ ДИМИТРИОСКА АДВОКАТ

11-ти Октомври 30/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3134787
[email protected]
5030000208293

 

Институт за Фолклор-Марко Цепенков
МАРКО ЦЕПЕНКОВ ИСТИТУТ ЗА ФОЛКОЛОР СКОПЈЕ

Франклин Рузвелт 3, п.фах 319
Скопје
Општина: Центар
(02)3080193
[email protected]
4030974246709
Зоранчо Малинов

 

Ристевска Валентина
ВАЛЕНТИНА РИСТЕВСКА АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28 лок.27
Скопје
Општина: Аеродром
(076)503011
[email protected]
5030996200501

 

Петковски Бранко
БРАНКО ПЕТКОВСКИ АДВОКАТ

Народен Фронт 7/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3117755

5030004230234

 

Институт за сточарство
ИНСИТУТ ЗА СТОЧАРСТВО СКОПЈЕ

бул.Илинден 92-a
Скопје
Општина: Карпош
(02)3065120
[email protected]
4057009100071
Васил Костов

 

Колевски Златко
ЗЛАТКО Т. КОЛЕВСКИ АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 59-2/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3118430
[email protected]
5030992101797

 

Јовчевски Раде
РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ АДВОКАТ

11-ти Октомври 42-а
Скопје
Општина: Центар
(070)250819
[email protected]
5030999193514

 

Индовска Анета
АНЕТА ИНДОВСКА АДВОКАТ

Даме Груев 3-2/11
Скопје
Општина: Центар
(02)3222175
[email protected]
5030998187499

 

Општина Илинден
ОПШТИНА ИЛИНДЕН

ул.9 б.б., нас.Илинден
Скопје
Општина: Илинден
(02)2571704
[email protected]
4030004559151
Жика Стојановски

 

Институт за Имунобиологија и Хумана генетика
МЗХГ СКОПЈЕ

50-та Дивизија 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3110556
[email protected]
4030006595058
Мирко Спироски

 

Институт за Хистологија и ембриологија
МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ

Мајка Тереза 17 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3214294

4080009100154
Невана Костовска

 

Општина 9
ОПШТИНА 9 СКОПЈЕ

ул.1 б.б., с.9
Скопје
Општина: Петровец
(02)2562239
[email protected]
4030004571976
Борче Митевски

 

Институт за Физиологија
МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ

50-та Дивизија 6
Скопје
Општина: Центар
(02)3111774

4080009100154

 

Нелковски Крсте
КРСТЕ НЕЛКОВСКИ АДВОКАТ

Пелинце 15
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2036136
[email protected]
5030990127616

 

Партнер
ПАРТНЕР СКОПЈЕ

Кеј Димитар Влахов 15, п.фах 765
Скопје
Општина: Центар
(02)3116720
[email protected]
4030989158407
Раде Ненадиќ

 

Атанасовски Димитрија
ДИМИТРИЈА АТАНАСОВСКИ АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 11/4
Скопје
Општина: Чаир
(02)3239550
[email protected]
5030995127576

 

Ичев Јован
ЈОВАН ИЧЕВ АДВОКАТ

Мајка Тереза 15/7 (Водњанска)
Скопје
Општина: Центар
(02)3110067

5030995110690

 

Атанасова Силвана
СИЛВАНА АТАНАСОВА АДВОКАТ

Бранко Заревски 17-2/2 (Димитрије Чуповски)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2795875
[email protected]
5030002243070

 

Управа за цивилна и воздушна пловидба
О.О.НА С.С.М. ПРИ УПРАВА ЗА ЦИВИЛНА ВОЗДУШНА ПЛОВИДБА СКОПЈЕ

Даме Груев 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3114046
[email protected]
4030994442733
Горан Јандреоски

 

Кирковски Тоде
ТОДЕ КИРКОВСКИ АДВОКАТ

Пајко Маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3238307
[email protected]
5030999200960

 

Митревска Катерина
КАТЕРИНА МИТРЕВСКА НОТАР

бул.К.Ј.Питу 26 лок.11 мезанин
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2464043
[email protected]
5032009500038

 

Михајловска Фани
ФАНИ МИХАЈЛОВСКА АДВОКАТ

Лермонтова 3/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3129072
[email protected]
5030998188231

 

Багеска Љиљана
ЉИЉАНА БАГЕСКА АДВОКАТ

Франклин Рузвелт 46-2/9
Скопје
Општина: Центар
(02)3213844
[email protected]
5030000208650
Љиљана Багеска

 

Сојуз на стопански комори
СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ НА МАКЕДОНИЈА СИЗ СКОПЈЕ

М.Т.Гологанов 1
Скопје
Општина: Карпош
(02)3091440
[email protected]
4030004520115
Митко Алексов

 

Дирекција за технолошко индустриски развојни зони
ДИРЕКЦИЈА ЗА ТЕХНОЛОШКИ ИНДУСТРИСКИ РАЗВОЈНИ ЗОНИ СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 2, п.фах 311
Скопје
Општина: Центар
(02)3215522
[email protected]
4030999393528
Виктор Мизо

 

Министерство за одбрана-1
МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА НА Р.МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Михаил Цоков б.б. барака 2
Скопје
Општина: Центар
(02)3228944

4030990271748

 

Комисија за заштита на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер
КОМИС.ЗА ЗАШ.НА ПРАВО.ЗА СЛОБ.ПРИС.ДО ИНФ.ОД ЈАВЕН КАРАКТТЕР

бул.Гоце Делчев 18 (во МРТ 14 кат)
Скопје
Општина: Центар
(02)3118038
[email protected]
4030006596925
Петре Ташевски

 

Министерство за одбрана-6
МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА НА Р.МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Босна и Херцеговина б.б.
Скопје
Општина: Чаир
(02)2621409

4030990271748

 

Дирекција за спречување на перење пари
МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ- УПРАВА ЗА ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА Скоп

Димитрија Чуповски 11/4 (Вељко Влаховиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3297540
[email protected]
4030007000449

 

Коцарева Ирена
ИРЕНА КОЦАРЕВА АДВОКАТ

ТЦ Мавровка лам.Ц лок.1/10
Скопје
Општина: Чаир
(02)3220021
[email protected]
5030993132378

 

Ризов Ристо
РИСТО РИЗОВ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 75-3/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3220947
[email protected]
5030992148190

 

Министерство за труд и социјална политика-7
МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА СКОПЈЕ

бул.Александар Македонски б.б. п.фах 13
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3115104

4030990252999

 

Димовска Олга
ОЛГА ДИМОВСКА НОТАР

50-та Дивизија 33 лок.2
Скопје
Општина: Центар
(02)3121361
[email protected]
5030003221606

 

Костов Стевчо
СТЕФЧО КОСТОВ АДВОКАТ

ТЦ Алуминка лок.9 приземје
Скопје
Општина: Карпош
(02)3066643

5030991125080

 

Матевски Ѓорѓе
ЃОРЃЕ МАТЕВСКИ АДВОКАТ

Скопска 15-2/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3229165
[email protected]
5030995128220

 

Топузовски Пане
ПАНЕ ТОПУЗОВСКИ АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 25-2/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3111620
[email protected]
5030995100732

 

Каракамишева-Трајковска Јадранка
ЈАДРАНКА КАРАКАМИШЕВА-ТРАЈКОВС АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка мезанин лок.5
Скопје
Општина: Чаир
(02)3221054

5030999501570

 

Симоновска Синадинова Верица
ВЕРИЦА СИМОНОВСКА СИНАДИНОВСКА НОТАР

Франклин Рузвелт 63-а
Скопје
Општина: Карпош
(02)3070206
[email protected]
5030998188916
Верица Синадинова Симоновска

 

Агенција за електронски комуникации АЕК
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ СКОПЈЕ

Кеј Димитар Влахов 21
Скопје
Општина: Центар
(02)3289200
[email protected]

Роберт Орданоски

 

Васиљевски-Шишковска Радмила
РАДМИЛА ВАСИЉЕВСКИ ШИШКОВСКА АДВОКАТ

Пајко маало б.б.
Скопје
Општина: Центар
(070)689688

5030999192453

 

Димитровска Марика
МАРИКА ДИМИТРОВСКА АДВОКАТ

Киро Крстевски 34/2 лок.2
Скопје
Општина: Центар
(02)2636192
[email protected]
5030004229007

 

Георгиевски Душко
ДУШКО ГЕОРГИЕВСКИ АДВОКАТ

Владимир Комаров 6-1/2
Скопје
Општина: Аеродром
(078)229959
[email protected]
5030004228710

 

Ангушевска Мира
МИРА АНГУШЕВСКА АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 18
Скопје
Општина: Центар
(02)3135728
[email protected]
5030995121764

 

Секретаријат за законодавство
ВЛАДА НА Р.М. СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЗАКОНОДАВСТВО СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 54 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3228203
[email protected]
4030988269957
Лила Пејчиновска Миладиновска

 

Ѓоргиевски Ратко
РАТКО ЃОРЃИЕВСКИ АДВОКАТ

Ѓуро Стругар 15-a
Скопје
Општина: Центар
(070)360424
[email protected]
5030993142039

 

ЗЕЛС-Заедница на единиците на локална самоуправа на Р.М.
ЗАЕДНИЦА НА ЕДИНИЦИТЕ НА ЛОК.САМОУПРАВА НА Р.МАКЕДОНИЈА СК.

Женевска б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(02)3099033
[email protected]
4030988244156
Коце Трајановски

 

Миладиновски Радован
РАДОВАН МИЛАДИНОСКИ АДВОКАТ

Битпазарска 135
Скопје
Општина: Чаир
(02)3213551

5030999195606

 

Ветеринарна комора на РМ
МАКЕДОНСКА ВЕТЕРИНАРНА КОМОРА СКОПЈЕ

16-та Македонска бригада 4
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)6092592
[email protected]
4030985269069
Томислав Николовски

 

Агенција за регулирање на железничкиот сектор
РАЖ СКОПЈЕ

Св.Кирил и Методиј 52-1/4 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3220407
[email protected]
4080009501060

 

Пекевска Ана
КАРАНОВИЌ И НИКОЛИЌ Д.О.О. СКОПЈЕ

Орце Николов 68
Скопје
Општина: Центар
(070)565565
[email protected]
4080009505944

 

Адвокатска канцеларија и патентирање -Михајлоски и Поповска
АЛЕКСАНДАР МИХАЈЛОВСКИ АДВОКАТ

Црвена вода 7/3,4
Скопје
Општина: Центар
(02)3112833
[email protected]
5030005238204
Марта Михајлоски Поповска

 

Астарџиева Љупка
АДВОКАТ АСТАРЏИЕВА ЉУПКА Скопј АДВОКАТ

Македонија 22-2/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3164472
[email protected]
5030007500046

 

Атанасовска Нина
НИНА АТАНАСОВСКА АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 26-2 лок.3 мезанин
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2035349
[email protected]
5030006240865
Нина Атанасовска

 

Богданов Костадин
КОСТАДИН БОГДАНОВ АДВОКАТ

Јордан Мијалков 2/2 (Железничка)
Скопје
Општина: Центар
(02)3178912
[email protected]
5030004228221
Костадин Богданов

 

Митревска Наташа
НАТАША МИТРЕВСКА АДВОКАТ

Антон Попов 5 (Огњан Прица)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)5514529
[email protected]
5030003225490

 

Илковска Флора
ФЛОРА ИЛКОВСКА АДВОКАТ

Скопска 9-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3225561
[email protected]
5030006239980
Флора Наумовска

 

Геразовска Мирјана
МИРЈАНА ГЕРАЗОВСКА АДВОКАТ

Дебарца 25-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3125163
[email protected]
5030002218121
Мирјана Геразовска

 

Гичева-Петкова Павлинка
ПАВЛИНКА ГИЧЕВА-ПЕТКОВА АДВОКА Т СКОПЈЕ

11-ти Октомври 17 лок.11
Скопје
Општина: Центар
(070)374257
[email protected]
5030006242116

 

Ангелов Зоран
ЗОРАН АНГЕЛОВ АДВОКАТ

Бојмија 1 лок.5
Скопје
Општина: Аеродром
(02)5201143
[email protected]
5030008503600

 

Стефаноски Ана
АНДРЕЕВСКИ АТАНАС АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 28 лок.10 и 11
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2402379
[email protected]
5030999201290
Ана Стефаноски

 

Герасимовски Гоце
ГОЦЕ ГЕРАСИМОВСКИ АДВОКАТ

Јордан Мијалков 2/4 (Железничка)
Скопје
Општина: Центар
(078)211299
[email protected]
5030007500461

 

Адамческа Анита
АНИТА АДАМЧЕВСКА НОТАР

Васил Главинов 3-3/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3225365
[email protected]
5080010500771

 

Андоновски Саша
САША АНДОНОВСКИ АДВОКАТ

Загребска 28-б лок.3
Скопје
Општина: Центар
(070)205588
[email protected]
5030996116942
Саша Андоновски

 

Димитрова Надица
НАДИЦА ДИМИТРОВА АДВОКАТ

Христо Смирненски 4/10
Скопје
Општина: Центар
(02)3121758
[email protected]
5030005238417

 

Димов Милан
МИЛАН ДИМОВ АДВОКАТ

Иван Цанкар 41-а
Скопје
Општина: Карпош
(02)2043415
[email protected]
5030991110393

 

Ѓорѓиевска Ана
АДВОКАТ ЃОРЃИЕВА АНА

бул.Кочо Рацин 38-1/5
Скопје
Општина: Центар
(02)3166629
[email protected]
5030006241365

 

Ефремова Александра
АЛЕКСАНДРА ЕФРЕМОВА АДВОКАТ

Руѓер Бошковиќ 11-1/6
Скопје
Општина: Карпош
(02)3071480
[email protected]
5030006241403

 

Радојчиќ Бранко
БРАНКО РАДОЈЧИЌ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 30-1/7
Скопје
Општина: Центар
(02)3217048
[email protected]
5030992140032

 

Велкова Верица
ВЕРИЦА ВЕЛКОВА ИЗВРШИТЕЛ

бул.Кочо Рацин 19/4
Скопје
Општина: Центар
(071)212614
[email protected]
5030006240490

 

7-Сектор за урбанизам, просторно планирање и заштита на животната средина, комунални дејности и уредување на градежно земјиште
ОПШТИНА 7 СКОПЈЕ

Архимедова 2
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3239534
[email protected]
4030004565950

 

МВР Скопје – Закажување за патни исправи за иселеници
МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Кеј Димитар Влахов б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3117754

4030990270610

 

Наим Качапор
НАИМ КАЧАПОР АДВОКАТ

бул.Крсте Мисирков 15/2
Скопје
Општина: Чаир
(02)3135047

5030998187944

 

Агенција за цивилно воздухопловство
АГЕНЦИЈА ЗА ЦИВИЛНО ВОЗДУХОПЛОВСТВО СКОПЈЕ

Даме Груев 1
Скопје
Општина: Центар
(02)3114046
[email protected]
4080010516712
Дејан Мојсовски

 

Атанасовска Наташа
НАТАША АТАНАСОВСКА АДВОКАТ

Македонија б.б.
Скопје
Општина: Центар
(076)599879
[email protected]
5030006242205

 

Хилл Интернационал
ХИЛЛ ИНТЕРНАТИОНАЛ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Анастас Митрев 26/3
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3296481
[email protected]
4030007000538
Севда Силановиќ

 

Зафирова Верица
ВЕРИЦА ЗАФИРОВА АДВОКАТ

Дебарца 56
Скопје
Општина: Центар
(02)3131210
[email protected]
5030006243970

 

Адвокатска канцеларија Мострова
АНЕТА МОСТРОВА АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 42-а
Скопје
Општина: Центар
(02)3122792
[email protected]
5030007244198
Анета Данева Мострова

 

Управен суд
УПРАВЕН СУД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Орце Николов б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3203200

4030007012633
Исамедин Лимани

 

Брендпротект
ИНТЕЛПРОТЕКТ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Љубица Георгиева 6-б
Скопје
Општина: Карпош
(02)3077626
[email protected]
4057009502200
Мирослав Николовски

 

Стоматолошка комора на Македонија
СТОМАТОЛОШКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Антон Попов 1-4-5/6 (Огњан Прица)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3246851

4030996268633
Марија Накова

 

Милков Митко
МИТКО МИЛКОВ АДВОКАТ

Драгиша Мишовиќ 5-4/7
Скопје
Општина: Карпош
(075)436275
[email protected]
5057011500480
Митко Милков

 

Шазивар Азби Исеини
АДВОКАТ ИСЕИНИ ШАЗИВАР СКОПЈЕ

ТЦ Мавровка, сутерен лок.26
Скопје
Општина: Чаир
(070)447221
[email protected]
5080009500458

 

Јовановски Сашко
САШКО ЈОВАНОВСКИ АДВОКАТ

ТЦ Мавровка 1 кат лок.6
Скопје
Општина: Чаир
(075)244468
[email protected]
5080009500407

 

ЕСИ Кадровски Услуги
ТРЕНКВАЛДЕР КАДРОВСКИ УСЛУГИ СКОПЈЕ

Костурски Херои 62-1/1 (29-ти Ноември)
Скопје
Општина: Центар
(02)3246899
[email protected]
4030007636033
Димитар Анастасовски

 

Стефков Томислав
ТОМИСЛАВ СТЕФКОВ АДВОКАТ

Народен Фронт 17-6/6
Скопје
Општина: Центар
(02)3151066
[email protected]
5080010500674

 

Филмски фонд на Република Македонија
ФИЛМСКИ ФОНД НА Р.М СКОПЈЕ

8-ми Март 4
Скопје
Општина: Центар
(02)3224100
[email protected]
4030006644601
Дарко Башески

 

Државен пазарен инспекторат
МИН. ЗА ЕКОН. -ДРЖАВ. ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ СКОПЈЕ

11-ти Октомври 118
Скопје
Општина: Центар
(02)3220547
[email protected]
4030007013605
Кирил Миновски

 

Комора на мал бизнис
КМБ СКОПЈЕ

бул.Јане Сандански 113
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2450801
[email protected]
4030008032840
Слободан Софевски

 

Агенција за пошти
АГЕНЦИЈА ЗА ПОШТИ СКОПЈЕ

Кеј 13-ти Ноември, ГТЦ кат 2 секција 6 лок.116
Скопје
Општина: Центар
(02)3212107
[email protected]
4030008037257
Влатко Атанасоски

 

Агенција за супервизија на осигурување
АГЕНЦИЈА ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА ОСИГУРУВАЊЕ СКОПЈЕ

Васил Главинов 12, кат 2, ТЦЦ Плаза
Скопје
Општина: Центар
(02)3254050
[email protected]
4080009506410
Климе Попоски

 

Данаилов Владимир
ВЛАДИМИР ДАНАИЛОВ АДВОКАТ

Рајко Жинзифов 32
Скопје
Општина: Центар
(02)3256388
[email protected]
5030008503073

 

Панчевска Емилија
ИГНАТ ПАНЧЕВСКИ АДВОКАТ

Филип Втори Македонски 22/1 (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3224678
[email protected]
5030986101882

 

Холандско-Македонска Стопанска Комора НЛ ЧЕМБЕР
НЛ ОФИС Д.О.О. СКОПЈЕ

Аминта III 69-71 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(070)754020
[email protected]
4057012517102
Боб Смит

 

Комисија за верификација на фактите на РМ (Комисија за лустрација)
КОМИСИЈА ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА НА ФАКТИТЕ СКОПЈЕ

бул.Гоце Делчев 18, зграда на МТВ кат 17
Скопје
Општина: Центар
(02)3254200

4080009502147
Томе Аџиев

 

Попова Искра
ИСКРА ПОПОВА АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 19 Т.Ц Диадема
Скопје
Општина: Центар
(072)212290
[email protected]
5030008503413
Искра Попова

 

Варела Александар
АЛЕКСАНДАР ВРЕЛА АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лам.Ц 3/15
Скопје
Општина: Аеродром
(070)338335
[email protected]
5032010500220

 

Манолева Емилија
ЕМИЛИЈА ДИМИТРИ МАНОЛЕВА НОТАР

Народен Фронт 13/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3122117
[email protected]
5030998190562

 

Николова Роза
РОЗА НИКОЛОВА НОТАР

Св.Кирил и Методиј 36/1 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3116592
[email protected]
5030002214584

 

Паунова Весна
ВЕСНА ПАУНОВА НОТАР

Св. Наум Охридски 2 (Наум Охридски)
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3237870
[email protected]
5030999194189

 

Петровска Ана
АНА ПЕТРОВСКА НОТАР

Македонија 21-1/2
Скопје
Општина: Центар
(02)3061905
[email protected]
5057009500022

 

Станоевска Вера
ВЕРА СЛАВЕ СТАНОЕВСКА НОТАР

Пајко Маало 4/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3214232
[email protected]
5080009500083

 

Стојковски Роберт
РОБЕРТ ЖИВКО СТОЈКОВСКИ НОТАР

4 10-а
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2040107
[email protected]
5030008502816

 

Чоловиќ Хакија
ХАКИЈА ХАСАН ЧОЛОВИЌ НОТАР

Ниџе Планина 16
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2763551
[email protected]
5015998103180

 

Шандуловска Силвана
СИЛВАНА СТРАХИЛ ШАНДУЛОВСКА НОТАР

Св.Кирил и Методиј 52-б-1/3 (М.Х.Јасмин)
Скопје
Општина: Центар
(02)3223826
[email protected]
5030008502786

 

Андреева Трајковска Зоја
ЗОЈА ИЛИЈА АНДРЕЕВА ТРАЈКОВСКА НОТАР

Филип Втори Македонски 9/2 лок.14-а (Стив Наумов)
Скопје
Општина: Чаир
(02)3119485
[email protected]
5030008502239

 

Арсовска Елизабета
ЕЛИЗАБЕТА ТОМО АРСОВСКА НОТАР

Божидар Аџија 3/5
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2779309
[email protected]
5030008502204

 

Петреска Анастасија
АНАСТАСИЈА ПЕТРЕСКА НОТАР

Васил Ѓоргов 29-1
Скопје
Општина: Центар
(02)3101414
[email protected]
5080010500780

 

Ачкоски Живко
ЖИВКО КРСТЕ АЧКОСКИ НОТАР

Аминта III 14-а (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3229272
[email protected]
5028999121357

 

Видовска Снежана
СНЕЖАНА СЛОБОДАН ВИДОВСКА НОТАР

Мирослав Крлежа 72 (Ѓуро Ѓаковиќ)
Скопје
Општина: Центар
(02)3112149
[email protected]
5030002214819

 

Голубовски Владимир
ВЛАДИМИР ПЕТАР ГОЛУБОВСКИ НОТАР

Дрезденска 11
Скопје
Општина: Карпош
(02)3075066
[email protected]
5030008502794

 

Зибери Насер
НАСЕР ЗИБЕРИ НОТАР

Џон Кенеди 9-а, лок.4
Скопје
Општина: Чаир
(02)2617206
[email protected]
5030004226660

 

Зојчевска Вучидолова Невенка
НЕВЕНКА КИРО ЗОЈЧЕВ.ВУЧИДОЛОВА НОТАР

Даме Груев 3-5/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3115008
[email protected]
5030008502913
Невенка Зојчевска Вучидолова

 

Иванов Драган
ДРАГАН ИВАНОВ НОТАР

Њу Делхиска 6/1 а-2
Скопје
Општина: Карпош
(02)3073777
[email protected]
5057009500030

 

Јонузовски Ирфан
ИРФАН ЈОНУЗОВСКИ НОТАР

2-ра Македонска Бригада 58/1
Скопје
Општина: Бутел
(02)2628748
[email protected]
5030999193859

 

Клисароски Сашо
САШО КЛИСАРОСКИ НОТАР

ВМРО 1-5/1 (Маркс и Енгелс)
Скопје
Општина: Центар
(02)3222355
[email protected]
5080009500075

 

Лазаревиќ Светлана
СВЕТЛАНА ЛАЗАРЕВИЌ НОТАР

Иван Козаров 43/2
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)2779059
[email protected]
5030998190570

 

Андоновски Ванчо
ВАНЧО ЖИВКО АНДОНОВСКИ НОТАР

бул.Кочо Рацин 7-а/1-2
Скопје
Општина: Центар
(02)3136178
[email protected]
5080009500091
Ванчо Андоновски

 

Лимани Дрита
НОТАР ДРИТА ЛИМАНИ СКОПЈЕ

Христијан Тодоровски 2 5
Скопје
Општина: Чаир
(02)2624653
[email protected]
5082010500235

 

Адвокатска канцеларија Вуксановиќ
ОЛИВЕР ВУКСАНОВИЌ АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 149-4/7
Скопје
Општина: Карпош
(071)238319
[email protected]
5030008503383
Оливер Вуксановиќ

 

Раш консалтинг
РАШ КОНСАЛТИНГ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ

Народен фронт 19-а лок.34
Скопје
Општина: Центар
(02)3119119
[email protected]
4080010515414
Насер Рашич

 

Џартовски Дарко
ДАРКО ЏАРТОВСКИ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка сутерен лок.72-б
Скопје
Општина: Аеродром
(078)235733
[email protected]
5032011500525

 

Бадева Надица
АДВОКАТ НАДИЦА БАДЕВА СКОПЈЕ

бул.Кочо Рацин 14-3/4
Скопје
Општина: Центар
(02)6121652
[email protected]

Надица Бадева

 

Кецман Маја
МАЈА КЕЦМАН АДВОКАТ

ТЦ Мавровка лам.Ц кат 5 канц 10
Скопје
Општина: Чаир
(070)458573
[email protected]
5012006107040

 

Совет за глобална соработка
СОВЕТ ЗА ГЛОБАЛНА СОРАБОТКА СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 70-б
Скопје
Општина: Центар
(02)3090801
[email protected]
4057009501750
Трифун Костовски

 

Агенција за финансиска подршка во земјоделството и руралениот развој
АГЕНЦИЈА ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА РАЗВОЈОТ НА ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО

бул.3-та Македонска Бригада 20
Скопје
Општина: Аеродром
(02)3097450
[email protected]
4002998132140
Тони Димовски

 

Џилвиџиева Силвија
СИЛВИЈА ЏИЛВИЏИЕВА АДВОКАТ

Аминта III 21/3 (Ленинова)
Скопје
Општина: Центар
(02)3112810
[email protected]
5030007243272

 

Нациќ Горан
ГОРАН НАЦИЌ АДВОКАТ

11-ти Октомври 25/708
Скопје
Општина: Центар
(02)3250781
[email protected]
5032011500550

 

Стојанова Сузана
СУЗАНА СТОЈАНОВА АДВОКАТ

Црвена Скопска општина б.б.
Скопје
Општина: Центар
(02)3214212
[email protected]
5030000213521

 

Богдановска Александра
АДВОКАТ АЛЕКСАНДРА БОГДАНОВСКА

16-та Македонска Бригада 8-2/4
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3174515
[email protected]
5043011500446

 

МАТТО Стопанска комора на Македонија – Турција
МАТТО СКОПЈЕ

Лермонтова 16
Скопје
Општина: Чаир
(02)3101220
[email protected]
4030008046450
Туна Ејуп Кахвеџи

 

Зиков Марјан
МАРЈАН ЗИКОВ АДВОКАТ

бул.К.Ј.Питу 15 лок.5
Скопје
Општина: Центар
(071)741153
[email protected]
5030009504740
Марјан Зиков

 

Сеферова Дијана
ДИЈАНА СЕФЕРОВА АДВОКАТ

Фредерик Шопен 2 лок.5
Скопје
Општина: Кисела вода
(02)3230767
[email protected]
5030007244139

 

Адвокатско друштво Апостолска и Александровски
ИГОР АЛЕКСАНДРОВСКИ АДВОКАТ

Коста Веселинов 5-1/2
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2466001
[email protected]

Игор Александровски

 

Брашнарска Ана 
АНА БРАШНАРСКА НОТАР

Никола Вапцаров 18-1/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3100130
[email protected]
5080010501239

 

Мострова Данева Анета
АНЕТА МОСТРОВА АДВОКАТ

М.Т.Гологанов 42-а
Скопје
Општина: Центар
(02)5511384
[email protected]
5030007244198
Анета Данева Мострова

 

Институт за акредитација на РМ
ИНСТИТУТ ЗА АКРЕДИТАЦИЈА НА Р.МАКЕДОНИЈА СКОПЈЕ

Кеј Димитар Влахов 4-2/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3293080
[email protected]
4030002473179
д-р Трпе Ристоски

 

Јовановска Олгица
ОЛГИЦА ЈОВАНОВСКА АДВОКАТ

Букурешка 10
Скопје
Општина: Карпош
(02)3078392

5030003225520

 

Димова Катерина
КАТЕРИНА ДИМОВА АДВОКАТ

Никола Вапцаров 8/1-7
Скопје
Општина: Центар
(071)577788
[email protected]
5030007242780

 

МЗ Боро Петрушевски
БОРО ПЕТРУШЕВСКИ МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Бигла б.б.
Скопје
Општина: Центар
(070)242320

4030978267581

 

МЗ Раде Јовчевски Корчагин
РАДЕ ЈОВЧЕВСКИ-КОРЧАГИН МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Ѓуро Ѓоновиќ 43
Скопје
Општина: Аеродром
(075)852884

4030980343295

 

МЗ Васил Антевски Дрен
ВАСИЛ АНТЕВСКИ-ДРЕН МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Коста Шахов 6
Скопје
Општина: Центар
(071)287604

4030978258124

 

МЗ Јане Сандански
ЈАНЕ САНДАНСКИ МЕСНА ЗАЕДНИЦА С. СИНГЕЛИЌ СКОПЈЕ

Јоаким Крчовски б.б.
Скопје
Општина: Центар
(071)839233

4030970341316

 

МЗ Боте Ботевски
БОТЕ БОЦЕВСКИ МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

ГТЦ 2/3
Скопје
Општина: Центар
(070)273960

4030979268417

 

Крњево
МЕСНА ЗАЕДНИЦА С. КРЊЕВО КОНОПИШТЕ

Хусеин Бајрам 6
Скопје
Општина: Центар
(071)238637
[email protected]
4011001117625

 

МЗ 2 3
2 3 МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

ОУ Лазо Трповски
Скопје
Општина: Карпош
(072)268054
[email protected]
4030971264595

 

МЗ 2 4
МЕСНА ЗАЕДНИЦА КРПОШ 4 СКОПЈЕ

Љубљанска 6
Скопје
Општина: Карпош
(072)268052
[email protected]
4030997269510

 

МЗ Тафталиџе 1
ТАФТАЛИЏЕ 1 МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Букурешка 2
Скопје
Општина: Карпош
(072)209685

4030967262537

 

МЗ Тафталиџе 2
МЕСНА ЗАЕДНИЦА ТАФТАЛИЏЕ 2 НЕРЕЗИ СКОПЈЕ

Женевска б.б, (простории на ЗЕЛС – сутерен)
Скопје
Општина: Карпош
(02)3071035

4030973261615

 

МЗ Влае 1
ВЛАЕ 1 МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Фјодор Достоевски 2
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(072)268053
[email protected]
4030971262495

 

МЗ Влае 2
ВЛАЕ 2 МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Сливовска б.б.
Скопје
Општина: Карпош
(072)268056

4030971262509

 

МЗ Нерези
НЕРЕЗИ МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Ванчо Мицков 19
Скопје
Општина: Карпош
(071)591797
[email protected]
4030973261623

 

МЗ Пецо Божиновски Кочо
ПЕЦО БОЖИНОВСКИ-КОЧО МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Стрезово 7
Скопје
Општина: Карпош
(070)365822
[email protected]
4030978263349

 

МЗ Бардовци
МЕСНА ЗАЕДНИЦА БАРДОВЦИ СКОПЈЕ

с.Бардовци
Скопје
Општина: Карпош
(076)907081
[email protected]
4030978262628

 

МЗ 11-ти Октомври-тврда градба
11 ОКТОМВРИ-ТВРДА ГРАДБА МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Ѓорѓи Сугаре б.б.
Скопје
Општина: Кисела вода
(071)391244
[email protected]
4030977355894

 

МЗ Црниче
ЦРНИЧЕ МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Св. Наум Охридски б.б. (Наум Охридски)
Скопје
Општина: Кисела вода
(071)391167
[email protected]
4030965345109

 

МЗ Бирарија
БИРАРИЈА МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Томе Арсовски б.б.
Скопје
Општина: Кисела вода
(071)391174

4030978344365

 

МЗ Цветан Димов
ЦВЕТАН ДИМОВ МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Иван Козаров 9
Скопје
Општина: Кисела вода
(072)314950

4030977348189

 

МЗ Населба Драчево
НАСЕЛБА ДРАЧЕВО МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

Иван Хаџиниколов б.б. (Ратко Митровиќ)
Скопје
Општина: Кисела вода
(071)391230

4030968340540

 

МЗ Волково
ВОЛКОВО МЕСНА ЗАЕДНИЦА СКОПЈЕ

ул.35 бр.11 Волково
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(02)2055852

4030970261568

 

МЗ Кучково
МЕСНА ЗАЕДНИЦА С.КУЧКОВО

ул.1 бр.12
Скопје
Општина: Ѓорче Петров
(071)730998

4030970262637

 

Палитов Горан
АДВОКАТ ГОРАН ПАЛИТОВ СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 37/1 лок.18 мезанин
Скопје
Општина: Центар
(071)237747
[email protected]
5080010500720

 

Козаровски Лазар
ЛАЗАР КОЗАРОВСКИ НОТАР

11-ти Октомври 29/1
Скопје
Општина: Центар
(02)3222650
[email protected]
5080010501263
Лазар Козаровски

 

Боривој Стојкоски
БОРИВОЈ СТОЈКОСКИ НОТАР

Трифун Хаџи Јанев 1
Скопје
Општина: Гази Баба
(02)3172700
[email protected]
5030999194138

 

Смиљаноска Лидија
ЛИДИЈА МИЛЕ СМИЉАНОСКА НОТАР

Дрезденска 15/3 лок.1
Скопје
Општина: Карпош
(02)3078727
[email protected]
5030008502808

 

Димитриев Ивица
ИВИЦА ДИМИТРИЕВ АДВОКАТ

бул.Кочо Рацин 38-1/5
Скопје
Општина: Центар
(070)369250
[email protected]
5080011501437

 

Зечевиќ Миле
МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ АДВОКАТ

Орце Николов 87-2/13
Скопје
Општина: Центар
(02)3109202
[email protected]
5030008502522

 

Јасмина Радончиќ
ЈАСМИНА РАДОНЧИЌ НОТАР

бул.Крсте Мисирков 3
Скопје
Општина: Чаир
(02)3223015
[email protected]
5082010500243

 

Димовски Љубомир
АДВОКАТ ЉУБОМИР ДИМОВСКИ Беров АДВОТАТ

ДТЦ Мавровка лам.Ц 5/10
Скопје
Општина: Чаир
(075)483107
[email protected]
5030006239883

 

Артене Адеми-Исеини
АРТЕНЕ АДЕМИ ИСЕИНИ АДВОКАТ

ДТЦ Мавровка лок.26 сутерен
Скопје
Општина: Чаир
(070)330882
[email protected]
5080010501123

 

Боцевски Владимир
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3111521
[email protected]
4030005567387

 

Јакимовска Маја
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3233599
[email protected]
4030005567387

 

Неделковски Илија
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3233599
[email protected]
4030005567387

 

Николоска Марина
ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ СКОПЈЕ

8-ма Ударна Бригада 43/3
Скопје
Општина: Центар
(02)3233699
[email protected]
4030005567387

 

Зафировски Владимир
ВЛАДИМИР ЗАФИРОВСКИ АДВОКАТ

бул.Јане Сандански 79-а лок.32
Скопје
Општина: Аеродром
(02)5511861
[email protected]
5032011500673
Владимир Зафировски

 

Малева Александра
АЛЕКСАНДРА МАЛЕВА АДВОКАТ

Бојмија 8
Скопје
Општина: Аеродром
(02)2462343
[email protected]
5030006242639

 

Стојановска Ана
АНА СТОЈАНОВСКА АДВОКАТ

бул.Партизански Одреди 15-а/1-8
Скопје
Општина: Центар
(02)6090647
[email protected]
5080010501166

 

Марковска Софија
СОФИЈА МАРКОВСКА АДВОКАТ

ТЦ Мавровка мезанин лок.9
Скопје
Општина: Чаир
(070)317229
[email protected]
5030009504715

 

Петошевиќ
ПЕТОшЕВИќ

Орце Николов 68/4
Скопје
Општина: Центар
(02)3245955
[email protected]
4030007010380

 

Комора на проценувачи на РM
Комора на проценувачи на Република Македонија

Македонија 47/2
Скопје
Општина: Карпош
(02)3151477
[email protected]
4057013520328

 

Биро НГН
БИРО НГН Д.О.О.Е.Л. ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ

бул.Партизански Одреди 127-1/4
Скопје
Општина: Центар
(070)205354
[email protected]